Att må skit när man…

…inte dricker kaffe varje dag är ju hemskt. Och så bevisar det ju om inte annat vilket gift koffein är så nu när jag är på ruta ett igen, det vill säga: Att jag har förgiftat min kropp med så mycket koffein VARJE dag att jag nu sitter här och mår rent dåligt av att vara utan.

Jag började dagen med en nyttig frukost och THÈ innan jag gick ut på en snabb promenad för att tänka på annat. Sen gick jag hem och knöt på mig mina inlines och tog mig en premiärtur. Det gick riktigt bra men jag känner att det är lite si och så med balansen och det är ju inte konstigt med tanke på hur tjock jag varit det sista halvåret.

*skrattar*

Jaa.. och nu sitter jag här och bloggar för att tänka på annat. Huvudvärken är inge vidare men jag får ta och koka lite mer thé och tänka på att det går över om ett par dagar.

Sen ska vi ta och sticka till Hörnefors allihopa. Vi är ju så många här i helgen så lillebror kommer hit och hämtar halva familjen. Förutom oss fem så är ju Jimmies mamma och hans mormor och morfar här. Bildbevis kommer sen. Riktigt mysigt har vi haft i helgen i alla fall.

Si jo lejter alligejter!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    För egen del gick det otroligt och helt otippat, bra, att dra ner på kaffe konsumtionen. Jag slutatde ju inte helt, men gick från 8-12 koppar/dag, ner till en 2-3 stycken. Det brukar bli lite mer då det är helg, men det är helt ok. Du har säkert den rätta viljan och då lyckas du också med det du föresätter dig att göra. Ha en fin söndag!

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-05-02 13:32)
    Hjälp, det var en rejäl konsumtion alltså. Och kaffe är ju så vätskedrivande.. fasn, jag skulle törsta ihjäl haha.. och nu har jag genomlidit min första dag. ONT i huvudet har jag som tusan. Men har man gett sig fan påre så är det bara att fortsätta 🙂 Det blir att hoppa i säng nu! Godnajt! 😀

  3. Tom Sterner

    Jag har problem med kaffedrickandet. Och vad är liksom poängen med att dra ner? Jag fattar inte….eller rättare sagt kroppen fattar inte….men det är säkert bra att gå ner i konsumtionen….

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Tom Sterner (2010-05-04 21:25)
    Hej Tom! Kaffet i sig är väl inte så farligt för mig.. Men det är bara det att det sätter igång ett STORT sötsug som verkar försvinna så fort jag skippar kaffet *skrattar* Så periodvis hinkar jag i mig massor med kaffe och slevar i mig mängder av glass och sen är jag utan bägge ett tag: Snacka om periodare va? 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.