Dagens bästa vy! Jag blir så inspirerad av…

Från mobilen

Dagens bästa vy! Jag blir så inspirerad av min energiska son 😀 öppna förskolan: Here we come!

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lina (2010-05-10 11:15)
    Hej Lina. Så vitt jag vet så betraktas sparkcykelåkare som gångtrafikanter och sen håller vi oss borta från bilvägar. Hjälm hade han då han var yngre både vid cykling och kickåkning. Men när han kickade så åkte hjälmen bara av och på och slängdes ner i marken för varje gång han skulle leka. Så eftersom kicken mest användes mer i ”förbifarten” så blev det inte heller lika konsekvent med hjälmen.
    Men det är ju i och försig inte så dumt att ha hjälmen då man ska längre sträckor förstås!

  2. Lina

    Olyckor kan ske även i förbifarten. Om hjälmen bara slängs av så får man väl lära sitt barn att vara försiktig. Precis som man får lära dom att vara rädd om sig och skydda sig. Antar att du älskar din son och är rädd om hans huvud.
    Vad sen sparkcykelåkare anses vara tycker jag inte hör hemma, utan föräldraansvaret att skydda sitt barns huvud från att skadas allvarligt. Vid cykling är det dessutom lag att han ska ha hjälm.

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lina (2010-05-10 20:21)
    Naturligtvis har han hjälm då han cyklar. Jag kanske uttryckte mig otydligt men jag håller med om att det är föräldraansvar att skydda sina barn och alla deras kroppsdelar! Sen finns det ju en och annan unge som jag träffat som STÄNDIGT-OCH-JÄMT har bulor i skallen efter ”vardagsvurpor” så där kanske man ska införa en ”hemmahjälm” eller något? Det skulle nog behövas i fler familjer än vad man tror 😉
    Och återigen, som kick-åkare räknas man som gångtrafikant. Men vem vet? Kanske det lagstadgas en vacker dag?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.