Varför VK?

Hej VK.

Igår försökte jag utan framgång mmsa in ett blogginlägg och det gick INTE.

Skickade då en fråga via mail som jag inte heller fick svar på varför det inte går att mms blogga så nu provar jag här istället..

"Hohoo.. någon på vk.se som jobbar med detta: Varför kan man inte mms blogga? Och varför får man ingen infårmejtiön om det?"

Fler som har samma problem eller är det bara jag?

Hursomhelst, när jag får mer tid så ska jag blogga om en helt sjuk grej som en släkting till mig varit med om. Ska bara undersöka saken lite närmare först. Det handlar om fenomenet JOBBCOACHER.. hmm.. bara ordet i sig låter ju helt skumt. Men jag ska ärligt säga att det jag hört hittills gjort mig jävligt LACK, så nu ska här kollas upp om det de håller på med verkligen är okej?

Well.. vi hörs och störs snart igen!

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. Christoffer Larsson

    Hej Helena!
    Vi har haft problem med leveransen av vår mobiltjänst sedan 12:00 igår. Detta efter att vår leverantör genomfört en uppgradering av sitt system vilket gav oanade konsekvenser. Nu borde allt fungera som det ska igen. Hoppas det inte ställde till med allt för mycket problem.

    MVH Christoffer, webbutvecklare på vk.se

  2. Inger

    ska bli kul höra vad du har om jobbcoacher då min bror varit tvungen att skaffa sig en.. Antar att jag får höra mer om det i morgon! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.