Vad skönt det är…

…att veta att ett problem är nära en lösning. Skönt att veta att slutet på en jobbig händelse kan vara början på något nytt och något bättre.

Saker och ting har en kuslig förmåga att hända på en och samma gång. Speciellt då det handlar om jobbiga och svåra händelser.

Hmm.. Är det måntro det som är vad som kallas: "Lagen om alltings jävlighet"? Ja, jag tror faktiskt det. Men, allt som händer har trots allt en mening och därför tänkte jag avsluta dagens blogg med en riktigt klämkäck och hurtig klyscha som kan få de flesta att himla med ögonen haha.. Men den är ju ack så sann:

"Efter regn kommer sol"

Och idag ser det ju soligt ut även om det verkar blåsa lite smått och nu ska jag ta mina små bedårande, välklädda och ljuvliga söner och bege mig ut på en prommis.

Eller.. jag menar att jag ska ta mina osnutna, okammade och busiga barn och traska iväg mot ålidhem och fixa lite småsaker.

Livet är grymt härligt ändå!

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-06-07 12:27)
    Exakt! 🙂 Man måste hålla modet uppe även när det är mulet! Tur att det kommer nya dagar.. för ingen dag kan vara så jävlig som de jag haft i helgen haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.