Alkolås på mobiltelefoner…?

Hur bra vore inte det?

De flesta av oss vet säkert hur det känns att vakna "dagen-efter-kvällen-före" med NOT so ljuvlig ångest för man mår pest haha.. (nån som minns Magnus Uggla?!)

Ja fy fasn, nog är det alltför många gånger man vaknat kallsvettig, spritstinkande, i fel stadsdel och med darrig hand sträckt sig efter mobilen för att kolla vilka sociala katastrofer man ställt till med. Huvvaligen…

*skrattar*

Ja, nog kan jag skratta åt det idag men inte fan var det kul DÅ när man bläddrade igenom "skickat mappen" i mobilen. Med stavningsprogrammet kunde det ju dessutom bli helt obegripligt.. ehrm.. i alla fall för den nyktre smsmottagaren haha.. I alla fall så tycker jag att det är ganska konstigt att ingen kommit på ett slags alkolås till mobilen för nog skulle väl det kunna bli en storsäljare? JAG skulle då köpt ett i alla fall. DÅ, när jag sprang på krogen stup i minuten.

Att hamna bakom datorer, surfandes på internet i ett alkoholdimmigt tillstånd är ju inte mycket bättre det. Och idag med dagens snabba teknik så kan man ju hinna ställa till med en hel del pinsamt och korkat innan man ens hunnit tänka: "Skicka"

Idag när jag mest såsar omkring hemma även på helgerna och knappt minns att det är lördag och partynatt så händer det tro’t eller ej fortfarande att jag får ett och annat fylle sms. Man kan få sig ett gott skratt på söndagsmorgonen när man får ett ganska felskickat och jättepinsamt sms från en avlägsen person som fortfarande har mig i sin adressbok.

Då känns det ganska skönt att vara den som INTE har skickat det kan jag lova.

Men jag kan i alla fall ärligt säga att jag i ett par dagar längtat lite efter krogsvängen och någon gång senare till hösten så ska jag nog ge mig ut i vimlet nån kväll med min bejb och antagligen ta mig en och annan alkoholhaltig dryck. Shit vad spännande det känns.

Första krogsvängen efter varje bebis och amningsperiod har varit som värsta debuten. Man är nybörjare vad gäller det mesta. Vad pratar man om? (Inte bebisar och blöjor för bövelen)

Hur umgås man med andra vuxna? (Näe, man behöver inte torka dreggel på vuxna fulla karlar)

Hur klär man sig? (INTE i en ful mysdress i alla fall)

Nope, det får planeras in lite nya kläder, lite glitter och glamour. Höga klackar och tajta jeans. Roligt sällskap och… det viktigaste kanske?

Att lämna telefonen hemma…?

🙂

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hehehe, annars kunde det sitta en shuffle knapp på mobilen, och när man tryckte på den så blev det ett random kodnummer, då skulle det helt plötsligt bli jättesvårt att komma åt att skicka eller ringa till någon. Efter 24 timmar så återställdes koden till den vanliga, mm, inte så tokigt kanske.

  2. Linda

    Haha, jag vet vad du snackar om! Min syster gifte sig i helgen och min pappa, som blev kanske lite för onykter, ringde till alla möjliga och skrattade och pratade strunt. Jag som satt utmed nykter tänkte ”undra om han minns det här i morgon?”.. Vilket han förstås inte gjorde.. Haha.. Jag skrattar så gott!!

    Nu får vi ta och ses tycker jag! Jag har semester nu så jag kan när som helst! Tror Natalie också kan det, hon är ju trots allt mammaledig 😉 Hehe..

  3. Lisbet Olofsson

    men du….så himla smart.
    Fick några helt obegripliga smsm under midsommarhelgen- Rätt kul men jag kan tänka mig det pinsamma när jag orkar SMS tillbaka något moraltänkta rader.
    Ha det bäst

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-06-29 08:46)
    Just ja.. midsommar brukar ju vara en ganska alkoholrik helg för det mesta. Tur att det kan roa oss som e nyktra 😀 Pinsamma sms är rätt så roliga.. så länge man är den som tar emot dem och inte tvärtom *skrattar*

  5. Sanna

    Åh jag hakar gärna på! 🙂 Längtar tills man får styla till sig för en gångs skull. Just nu känns det inte så lockande när man fortfarande har kvar dallermagen

    Gud vad jag längtat efter att få tid att läsa din blogg. Men det blir ju desto roligare när man har fler inlägg att läsa åt gången! 🙂

    Vi måste ses till veckan! Som vanligt har vi det lite fullt upp med allt denna vecka

    Hoppas allt e bra med dej och familjen Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.