Just nu biter INGET på mig!

Konstig rubrik kan man tycka, men faktum är att just i detta NU så känner jag att inget kan få mig  ur balans. Igår när vi kom hem till exempel så möttes vi av att allt i frysen smält och jag lovar att den sörjan med glass, älgkött och laxbitar INTE var någon vacker syn.

Dessutom vet alla som känner oss vet att vi fått vår beskärda del av otur under det senaste året så numera är man ganska härdad och vet att det ALLTID kan bli jävligare.

Någon som minns plasmatvn som sonen välte strax före jul? (det blev en DYR jul) haha..

http://blogg.vk.se/e-lack/2009/12/24/den-gick-ett-grymt-ode-till-motes-150783

 

Men…

Jag vägrar låta mig påverkas av otur, elaka människor, jobbiga situationer och dåligt väder *skrattar*

Jag mår finfint och jag äger förmågan att inte oroa mig alltför mycket över pengar, materiella ting eller sakskador. Så länge mina barn är friska och glada så har jag ju allt! Nåja, det mesta i alla fall. Kom ihåg att optimism är ALLT.

Nu ska jag ut och springa längs sjön innan det blir för varmt. Grymt härligt!

Lägger in en bild som min dotter tog på mig i Tisdags. Ny outfit, nya skor och en ganska så ny solbränna…

"Aj fil fajn änd aj lokk godd"

Du kan vara en positiv människa bara du VILL det själv…

 

Etiketter:

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Neeej, fy fasen vilken smet, jag vet nämligen vad du pratar om, vår frys gick sönder uppe på m-hem, och mina föräldrars frys råkade vi slå av då vi åkte från stugan, inte trevligt, men som vi alla vet, det som hänt har hänt och kan inte göras ogjort. Hoppas ni får en fin dag trots allt.

  2. Hanna

    Det är bra att du är positiv! Jag kör på exakt samma sak som dig 🙂 Vad fin du är förresten, man kan inte tro att du fött barn nyligen 🙂 saknar dig och familjen! Kram kram

  3. Marja Granqvist

    Vad fin du är och skorna är så snygga.
    Låter bra att du tänker positivt… materiella saker kan man inte gräma sig över…mycket bättre att bry sig om familjen och relationerna.
    Kram

  4. Sanna

    Ska försöka lära mig att va lika positiv som du! Eller det första jag behöver lära mig är att inte va så lat så jag kommer i form nångång!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-07-15 10:32)
    Man blir avtrubbad till slut och bara garvar åt allt sånt där.. det är ju trots allt bara saker.. men irriterande när man inte kan planera mat o sånt 🙁

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2010-07-15 18:35)
    Tack Marja 🙂 Jo, man måste vara positiv.. annars kan man lika gärna kasta in handduken. Och när det varit mycket jobbiga saker så MÅSTE det ju bara hända något bra till slut. Rent statistiskt alltså 🙂 Kram

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2010-07-16 00:01)
    Lat? Jag tvivlar på att du är lat.. Du har väl MASSOR att göra i nya huset så du får nog din beskärda del av motion 🙂 Och jag o Inger är suuupernyfikna så vi tänkte hälsa på dig snart faktiskt! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.