Inte gott och ganska läskigt…

…Ja. Så var det faktiskt. Idag tyckte mamma att det var dags för att jag skulle smaka på gröt. Men tyvärr så brås jag nog på pappa som avskyr gröt och alltid har gjort så det blev nog ingen vidare premiär. Kolla bara:

"Åååkej kameran, äru beredd?"

"Näääe…" *besvikelse*

*CHOCK*

"Nä, nu tänker jag vägra"

"Man får som tur är en extra puss när man varit duktig"

Ja, det var den premiären det. Jag hoppas verkligen att mamma tänker bjuda på nåt godare än gröt nästa gång. Ja, det var den premiären det. Fast ärligt talat så hoppas jag att jag får hänga vid brösten ett tag till för det här med gröt var verkligen ingen hit. Fast man kanske vänjer sig. Vi får väl se!

Hej då alla!

 

 

Etiketter: , ,

10 kommentarer

  1. Sara - Ensamstående mamma

    Haha, det såg inte ut som en hit direkt 😛

    Sv: Haha, jag tycker faktiskt om Hello Kitty.. Men skulle aldrig få för mig att t.ex köpa kläder som man använder bland folk eller underkläder med katten på, där går gränsen för mig 😛 Men däremot en mysig pyjamas skulle jag kunna tänka mig 🙂 Jag har badskum med katten, bindor, och lite ögonskuggor.. haha..

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Haha, kommer ihåg stt man tyckte att det var så roligt då man skulle börja testa olika smaker, potatis, majs och såna saker, var aldrig någon hit, då gick det bättre med frukterna. Men snabbt nog har dom lärt sig. Ha en bra dag!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sara – Ensamstående mamma (2010-08-04 12:17)
    Nä, han bara hurvades av det där 😀
    Hello Kitty är ju lite speciellt.. antingen älskar man det eller så avskyr man det.. Personligen så är jag så less på ALL skräpkultur för ungar där man BETALAR för att göra reklam för Blixten mcqueen, hello kitty, spiderman o alla andra skitgrejer som tyvärr finns överallt för ungarna.
    Får JAG välja till mina barn så blir det randigt, enfärgat osv.. men tyvärr så är det inte jag som har kontrollen på barnens garderober 😀 (ännu ett i-landsproblem typ )

  4. Sanna

    HAHAHHAHAAH, Störtsköna bilder! Millie fick smaka på lite persika, dock bara fruktsaften och inte någon riktig tugga, men hon tyckte det var lite surt 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.