Pip & Gnissel..

…har vi här hemmavid just nu.

Jag är så schuuuk så schuuuk…

*snörvel*

Och min stackars BusBebisBastian är också sjuk. Jag tror att vi fick oss en airconditionbaserad förkylning på väg hem från Pite igår. Nåväl, vi har klarat oss länge så det var väl dax helt enkelt.

"Schuuk men gla"

"Mössan på när man e liten å sjuk"

Annars händer inte så mycket här hemma. Vi börjar ladda för skolstart och försöker "ställa om" ungarnas mat och sovklockor. Jag har faktiskt inte haft klocka på armen sedan jag fick Bastian. Jätteskönt! Men nu ska det bli andra bullar. Jag ska varva mellan att jobba och plugga och vara mamma såklart.

Och nu… Sova! Godnajt!

🙂

 

 

 

Etiketter: , ,

10 kommentarer

  1. Helén

    Hallå!

    Visst är det härligt att vara sjuk?! 😉
    Vi är också sjuka här, både jag och Lars. Superförkylda och febern har också varit och hälsat på. En alldeles underbar första vecka hemma. haha!
    Nåja, det börjar dra åt rätt håll men nog sjutton är man sliten. Jag hoppas ni slipper vara sjuka så länge! Kram!

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Helén (2010-08-16 20:11)
    Hej Helén 🙂 Fasn va trist att ni blivit sjuk. Ingen vidare tajming. Hoppas ni blir friska så ni kan känna bebislukten ordentligt 😉 är så nyfiken på lillkickan. Vi har köpt en jättecool grej… som… *trumvirvel* INTE är ROSA haha.. Hör av er när ni orkar va sociala. Kramis

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Måste göra ett tillägg…mja, inte ett till ägg utan tillägg 🙂 Då jag kommenterade att det var en fin badbild, så fanns det ingen bild på några badare, antingen var det våran dator som inte ville visa den, men jag trodde att det var du som missat att lägga ut den. Nåväl, nu ser jag badarna iaf.

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-08-17 09:18)
    *skrattar högt* ahaa… joo.. den där badbilden ville datorn inte veta av först *skrattar* Jag undrar varför? Kanske var det objekten som var lite för.. ööhh.. bad?? Haha…

  5. Sanna

    Vilken härlig bild! Bastian har snyggaste mössan också! Stackarn som e sjuk, vi har då klarat oss hittills, peppar peppar. Hoppas Millie ärvt mitt superbraiga immmunförsvar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.