NU vet jag vem han är lik…

Prins Bastian är ju som bekant stöpt i sin egen lilla form men nu har jag fått ett nytt uppslag vem han kan tänkas vara lik. Men jag lovar… Jag har INTE varit otrogen med…

Robert Aschberg

+

Mamma Helena

=

Prins Bastian Aschberg?

*skrattar HÖGT* Jamen nog är de lite lika varann va? Jo, nog har jag haft lite kul åt detta. Robban Aschberg är ju ganska läcker men kanske inte riktigt: "Jag-vill-skaffa-barn-med-honom-läcker"

I övrigt kan jag ju upplysa om att jag gick hem när de andra brudarna stack ner på stan vid elva tiden igår och det är jag glad för nu för jag MÅSTE måla klart Fssons rum nu innan söndagen är slut. Men det var i alla fall en trevlig liten fest hos Sara igår. Om någon undrar alltså.

Ha en skön söndag alla! Och nu:

Spackla

Slipa

Måla

Spika lister