sjuk, sjukare… Idol..?

Jomenvisst… Surpuppan är tillbaks. Med blängande ögon, suckande läten och klagande röst:

StängAAAAvtvnföffaaaaan…!!

"Eller-byt-i-alla-fall-kanal-för-tusan"

Jag vet att jag skrivit om detta förut, men det tål att sägas igen.

Idol är ett skitprogram som det helt klart borde vara åldersgräns på. För hur i hela helskotta kan man anse att det är underhållning att sitta och mysa i tvsoffan samtidigt som tre "vuxna" jävla bullies (amerikanskt ord för MOBBARE) sitter och skäller ut folk för att de är så jäkla dåliga, illa klädda, sämst på att sjunga, ha noll utstrålning och så vidare OCH så vidare..?

Visst, folk söker sig dit självmant och alla kanske inte har så kallad självinsikt. Men ärligt talat: Genom den här typen av mobbing tv så visar man ju ungar idag att det är heeeelt okej att vräka ur sig vad som helst till vem som helst. Usch, jag får ont i magen. Det är INTE kul att se folk bli utskrattade, utskällda, hånade och sedan ännu mera utskrattade när de lämnat juryn. Riktigt hemskt är det.

I mitt hus får man inte titta på idol. I alla fall inte när jag är hemma.

Vuxna människor som på bästa sändningstid sitter och visar hur man på bästa sätt kränker andra människor.

Vackra (på utsidan kanske?) och framgångsrika människor som får betalt för att vara elaka mot vanliga människor med stora drömmar om att en gång bli lika vackra och framgångsrika. Nej tack! Jag orkar inte se.

I don’t like it… at ALL. Över huvud taget så kan jag känna att jag är sjukt less på vågen av skräptv som sköljer över oss hela jäkla tiden.

Mmm.. jag vet, sur, gammalmodig, omodern, töntig och tråkig. Japp *nickar* That’s me.. Och faktiskt.. så gillar jag mig själv på präsiiis det sättet.

 

 

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag håller helt med dig. Kritiken är så hård att det blir rena mobbningen. När vuxna människor beter sig så, tror ju ungdomarna att det är ok att göra likadant. Nej, du gör rätt i att stänga TV:n eller byta kanal (om det nu finns något bättre…)
    Kram

  2. Sanna

    Näe vafan kan de göra intressantare program? Så less man blir på samma samma, typ säsong 75 av Idol. Näe jag skulle önska att alla gamla hederliga program dök upp i rutan, typ som Björnes Magasin, Bullen, och Måndagsklubben!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2010-09-07 14:48)
    Kritik är ju bara förnamnet.. och sen ska det ”spetsas” till för att det ska bli bra tv. Nä fy tusan.. Nog är det skönt att slippa eländet! Kram på dig Marja!

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2010-09-07 21:56)
    Bullen.. ååhh.. Nu blev jag nostalgisk till tusen. Man satt ju hela veckan och väntade på bullen som var det bästa i hela tvrutan ju *skrattar* Nu är det faktiskt nästan 99 % skit på tv *suck*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.