Jäkla lopphög…

…som bor i ett av hyreshusen bredvid mitt kvarter gör mig galen!

Varje morgon tidigt, tidigt samt varje kväll oftast vid klockan elva på kvällen så skäller den här eländiga lopphögen åt allt och alla. Den rusar efter allt som rör sig och gör utfall mot alla levande ting. Sen att de har ett löpkoppel på flera meter gör ju inte saken bättre. Jag brukar inte vara rädd för hundar, men den här hunden skrämmer mig faktiskt.

Fast egentligen är det ju Herr och Fru hundägare som det brister hos och det är kanske lite orättvist av mig att beskylla den stackars jycken för att vara en lopphög.

Den har säkert inte en enda loppa någonstans och den är faktiskt ganska söt. Men den är fullkomligt oregerlig, odresserad, ouppfostrad och olydig som bara den.

Ägarna har ett så kallat löpkoppel (!!) och hunden har numera en rem runt hela nosen (varför?)

Den där hunden har gjort utfall mot mina barn och andra människor runt vårt kvarter och jag bara väntar på ett tillfälle när jag kan attackera Herr och Fru "Vi-ids-inte-uppfostra-vår-hund-ordentligt-för-den-är-ju-så-söt" på EXAKT samma sätt som hunden attackerar folk runt omkring.

Jag ska minsann HOPPA fram och skrämma skiten ur dem precis som deras eländiga jycke gör och tala om för dem att antingen dresserar de sin vovve så att den åtminstone kan gå ute utan att skrämma skiten ur barnen, eller så får de lägga om sin promenadrutt helt enkelt.

En vacker dag kan hunden göra utfall mot fel person och då kan det, tyvärr bli så att Tomtebo blir en hund mindre. Där och då! Jag vet en snubbe som bröt nacken av en hund som rusade på honom. Inte snällt, men han blev rädd och det slutade olyckligt.

En del hundägare är så jäkla puckade. En tant som bodde bredvid min mormor förut släppte lös sin lilla terrier eller vad det var och när man sedan stannade för att tala om för tanten att man inte uppskattade att den sprang efter och bet i byxbenen så sa hon bara: "Jamen han vill ju bara hälsa"

Jaha.. men jag vill INTE hälsa på din hund och jag uppskattar inte att han morrar och biter i mina byxben och dessutom kan det finnas hundrädda människor här.

Idiotiskt!

Hmm.. jaa.. det blev ännu ett "jag stör mig på" inlägg, men det kan inte hjälpas faktiskt. Och sen så KAN det ju vara så att jag är lite grinig för att det regnar…?

Nåjo, vi hörs!

*voff*