Dagens outfit! Exklusivt utvald i en hel…

Från mobilen

Dagens outfit! Exklusivt utvald i en hel minut. Vill ju inte göra någon besviken. Vi börjar nerifrån med riktigt slitna sneakers med trasiga snören som sett sina bättre dagar, men Ack så sköna! Beiga pilotbrallor med svåra fläckar efter cykelkedjan. Döljer celluliterna mycket bra och framhäver de nya mammaformerna i lårhöjd. Täckvästen är en favorit med trasiga fickor inköpt på Hennes & Mauritz när Fsson var liten för ca elva år sedan. Slutligen mössan: inhandlad för 39,50 på någon av de stora kedjornas barnavdelningar. Går INTE att leva utan min toppluva.. Den fantastiska kroppshållningen bjuder jag på och för alla som undrar så kan jag idag glatt meddela att jag använt mig av deodorant. Härliga måndag! Vi ses 😀 nu knallar vi ner på stan som helt vanliga människor trots den makalösa och dyrbara beklänaden!

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Inger Mårtensson (2010-10-19 21:04)
    Tack Inger 😀 Ja, man måste ha lite humor och kunna skratta både åt sig själv och med sig själv. Det känns så skönt att få vara någon som inte ids bry sig om hur man ”ska” se ut enligt alla modeorakel.
    Man är den man är och får man dessutom må bra på kuppen så är ju livet faktiskt toppen 🙂
    Sen tror jag att jag skulle vara alldeles för snål för att vilja slänga dem på massa skit som mode, märken och andra ytliga ting!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.