Bilen i hallen?

Weird alltså!

Jag däckade med lilleman och vi sov som stockar i en och en halv timme. MYCKET välbehövligt kan jag säga. Men det hände de mest konstiga saker under denna tid:

Jag fick ett mms med en HAJ som kom ut ur min telefon. (läskigt, jag blev rädd)

Jimpa hade kommit hem en stund från jobbet och parkerat bilen i hallen bland skor, vantar och annat bråte. (Jag blev lite sur, men tyckte inte att det var ett dugg konstigt)

Det otäcka med att sova på dagen är att det är svårare att vakna till och därmed skaka av sig underliga drömmar. Min egen teori och min snabbtydning av drömmen torde vara att jag just nu känner mig lite pressad kanske? Så fort telefonen ringer eller piper så blir jag ibland skräckslaget RÄDD att något hemskt hänt.

Och vad gäller bilen i hallen så kan det ju bero på att vi haft gubbar som rivit ner väggarna i garaget och jag har varit smått sur på att det tagit sån tid. Min söta bil vill ju ha sitt garage Nuuuuu när snön kommer!

Nåväl, idag kom ju det efterlängtade barnbidraget. Jag tänkte mig ner på stan och påbörja lite inköp till den annalkande 12 års dagen som är på ingående nästa månad. Det gäller att planera och börja i tid för jag har två kids som fyller år och julafton att ta i tu med inom loppet av trettiofem dagar. He kan som bli lite dyrt *suck*

Men just nu så kändes det bättre att INTE åka ner på stan. Jag är trött och seg och är inte så människovänlig just nu. Snarare folkilsken och lite bitsk. Har ju inte ens druckit kaffe än.

Och sen har jag en kär person som ligger på lassa också så jag tror jag ska fara dit senare idag istället. Bastian vill nog dit också och träffa den kära personen.

"Jag ska va me min morsa idag, men vi e lite trötta för jag busar och babblar på nätterna"

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. mamma

    Först av allt:

    KRAM till dej och de dina för allt stöd, och att du med lillen var med mej när vi väntade på Roger under tisdagens eftermiddag. En EXTRA STOR KRAM TILL FREJA SOM BÄDDADE SÄNGEN TILL SIN MORMOR och dessutom fick utstå att min klocka larmade tidigt på onsdagsmorgonen. Sov gott i morgon…
    KRAM från mormor och mamma

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till mamma (2010-10-20 20:55)
    Hej Mamma 🙂 Såklart att vi är med dig!! Det var riktigt trevligt trots att miljön inte var så mysig. Vi måste ta all tid att hinna umgås och du kan ju komma hit när du vill! Kom ihåg det! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.