ÖLÖLÖLÖL??

…kanske blir det en eller två stycken? Och för en gångs skull så tänkte jag dricka sådana med alkohol i. Fast bara en eller två. Vågar inte riskera äcklig bakfylla brrr…

Ska man till och med göra ett litet gästspel på nån krog ikväll också? Men vilken krog i så fall? Jag har ju noll koll på krogliv numera. Var går man om man är en medelålders småbarnsmorsa på rymmen på en fredagkväll? Tänkte gå ut med någon snygg outfit och visa upp mig. Det är ju trots allt.. hmm.. modeveckan hette det va? Och då kan jag ju inte undanhålla alla fredagsfirare mina smashing creations!

*Tips någon?*

Ska bara övertyga pojkvännerna först. Det kan bli kul och jag har ju faktiskt gjort mig förtjänt av lite partyparty efter en lång och hård vecka bestående av natt-bråkig bebis, mindre renoveringsprojekt hemma samt prov idag. Gick bra (läs: Kändes bra i alla fall)

Så nu drar vi ut och köper god mat, gott vin eller kanske ÖL och så leker vi att det är FREDAG… Men.. just de ja.. Det ÄR ju fredag… wohoooo..

"Luuugn.. jag kommer inte att ringa Dig.. eller Dig.. Och antagligen inte Dig heller. Men DU kanske får ett samtal… Man vet ju aldrig *HICK*"

*Älschkarumäjännuklaschjöran?*

*skrattar*