Crazy, crazy day…

… det trodde man väl aldrig.

Efter att ha fått ett och annat anfall imorse på grund av: smulor, smörkladd, spilld mjölk, glömd tvätt i maskinen, bortglömda lämna-genast-tillbaks-på-biblo böcker så kom jag mig äääntligen hemifrån med alla barnen.

*phew*

So far so good… Jag och Lisa traskar i vanlig ordning mot ett väl utvalt mål. Denna dag Ica Maxi.

Det går bra, det är kul och det är trevligt. Lyckas till och med peta ner mig själv i en reabralla märkt storlek 36 som jag hittar på Lindex.

Hursomhelst så ringer min dotter hemifrån och har skadat sin hand på skolan. (Läs: Någon annan har skadat hennes fingrar och hand på skolan)

Så under eftermiddagen/ kvällen har jag tillbringat nästan fem timmar på akuten med min lilla tjej. Efter röntgen och diverse undersökningar så konstateras tack och lov att inget ben i hand eller handled är brutet. Men hon har såklart väldigt ont och hand, handled och fingrar är modell större än vad de brukar vara. Ser lite otäckt ut.

Nu är jag helt slut på alla plan och egentligen borde jag väl inte sitta och häcka här, men det är rätt skönt att skriva av sig lite. Efter mail till skolan och samtal med lärare så hoppas jag att de kan få bukt med såna här saker. Man vill ju inte skicka iväg sina barn hela och rena och få tillbaks dem efter dagens slut med trasiga kroppsdelar. INTE alls ok. Och hur mycket ungar än retas och tjafsar med varandra så är det ALDRIG ok att ge sig på varandra fysiskt. Undrar när det blir en självklarhet?

*suck*

Nåväl, jag är hemma. Har fått lite käk i magen och har vunnit femti spänn på en triss idag. Det börjar kännas liiite bättre. Men bara lite! Måtte imorgon bli en bättre dag.

Sov gott allihopa!

zzZZZZZzzz…

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Inger

    Men usch och fy, hoppas Fsson mår bra trots handskadan. Skönt att det inte var nåt brutet iaf!! Stor kram till er båda!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Nädu, såna dagar kan man lätt vara utan. Tur i alla fall att inget var brutet och dom som nu rök ihop, har förhoppningsvis lärt sig en läxa, och kanske tänker efter mer än en gång, nästa gång det blir tjafs, men det är svårt, man behöver bara gå till sig själv och hur det var i skolan. Man tycktes dessutom alltid ha rätt…själv. Överlag tycker jag att det blivit en sämre stämning på skolor och bland elever, något måste det bero på. På Niccos skola, har dom i alla fall, hör och häpna, infört en skolmormor, jag som skrivit om detta och önskat det, och nu slog det in, yeess!!! Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.