Jag HAR ju faktiskt två…

…fantastiska pappor i mitt liv så jo, nog ska jag fira fars dag litegrann i alla fall.

Den ena är ju såklart Roger som gjort pappajobbet under de senaste tretti åren. Han har gjort ett bra jobb, trots att det varit slitit och han har nog inte alltid fått lön för mödan *skrattar* Hmm.. och periodvis undrar jag om han inte haft lust att säga upp sig. Jag var nog ingen lätt unge att tas med. Men.. han är kvar och det ska ju naturligtvis premieras en dag som denna *skrattar*

Den andra pappan i mitt liv är ju naturligtvis den fantastiska Jimmie. Pappa till mina fina smågrabbar och guld-bonus pappa till min min förstfödda prinsessa!

Klart att detta måste uppmärksammas! Så idag blir det stor middag för hela familjen. Mormor och morfar åker ju hem imorgon så idag blir det släktmys för hela slanten. Det ska bli trevligt.

Känner att det måste in lite trevliga saker här nu. För det känns som att det är liiite för trist i bloggen just nu. Ska ta och vända på den steken tänkte jag.

Ha en fin dag alla pappor OCH mammor!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Lisa

    Det är beundransvärt att det finns män (och kvinnor) som tar sitt ansvar som bonusföräldrar på lika stort allvar som till sina biologiska barn. Jag hoppas ni fick en trevlig familjemiddag igår. 🙂

    Hörs senare. KRAM Lisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.