Spankywhips utmaning nr 16-20

Snabbvarianterna är ju de som funkar bäst så vi fortsätter i den andan helt enkelt. Just nu gillar jag att läsa korta blogginlägg så därför skriver jag dessutom bara kortare inlägg just nu.

Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden

16. Min första kyss. Hmm.. ja, det var med en söt tjej någon gång på mellanstadiet. (Jamen vaddårå, vi övade ju bara lite på varann)

17. Mitt favoritminne. Fasn vad svårt.. Det var nog när jag träffade min första bebis för första gången. Vilken grej liksom!

18. Det var när jag fyllde arton. En kille kom med ett JÄTTESTORT paket till mig med…. Konserver i massor. Majskorn och majskolvar för det var det jag levde på just då *skrattar* Jag blev sjukt glad över den roliga, personliga och mycket genomtänkta presenten. Och så fick jag ju såklart gå på "fredagsdraggen" samma kväll. Vilken grej. Wohoo..

19. Jag försöker att inte ångra så mycket, för trots allt som varit så har även sådant jag ångrar lett mig till det jag är och har idag. Men jag kan nog ångra att jag inte valt att plugga mer när jag var ung.

20. Den här månaden händer det mycket kul och lite trist. Det är jul. Det blir kul. Viggo fyller år. Det blir också kul. Jimmies fina morfar skall begravas och det känns tråkigt såklart. Annars kan jag känna att det är en jobbig månad bara för att det är så kallt… Brr.. *fryyyser*

Ja, det blev inte roligare än så här. Nu kom min man hem så nu ska jag dricka thé med honom och babbla lite om vad vi ska hitta på imorgon.

Ha det jättebra alla som läser!

 

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.