Kategorin: Jag STÖR mig på…

"Tipsar om att aktivera ironilinsen innan ni läser detta"

Egentligen borde jag ju inte ägna jättemycket tankeverksamhet åt märkliga kommentarer där folk kommer med underlig kritik, men denna gång kan jag bara inte låta bli.

Som så många gånger förr så är dessa idiotiska kommentarer anonyma i den bemärkelsen att vederbörande kallar sig för "jag" eller något annat oerhört intelligent och unikt.

Jag skulle aldrig strunta i att publicera en kommentar där någon kritiserar eller klagar på mig, men V-A-R-F-Ö-R kan folk som vill gnälla inte göra det under sina egna namn? Jag fattar det inte?!

Överhuvudtaget så verkar det vara allmänt vedertaget att man hittar på pseudonymer när man ska spy galla eller kritisera någon. Varför? Om man nu vill ägna sig åt så kallat "blogghat", varför vågar folk inte göra det under sitt eget namn?

Jag vet till exempel en tjej som inte ens gjorde någon hemlighet av att hon skrev massa skit i folks bloggar under falska namn och sedan att hon själv är en riktig white-trash queen som sitter i sin glastrailer och kastar tegelstenar, ja det var liksom en helt annan sak…

*suck*

Jag fattar det inte bara!

Det finns bloggar som jag läser endast då och då. Jag kan bli riktigt äcklad ibland och skulle kunna lämna av riktigt elaka och sarkastiska kommentarer.. Om jag VILLE! Men jag vill inte. Av flera anledningar som till exempel:

Vem fasn vill ha onödiga konflikter?

Vem har tid med onödiga konflikter?

Varför ska man ha onödiga konflikter?

Varför ska man skapa onödiga konflikter?

Varför gillar folk överhuvudtaget onödiga konflikter?

Osv…

Som sagt, jag fattar det inte. Jag får en hel del feedback av mina nära och kära som ibland säger till mig när jag skriver saker som de inte tycker är riktigt okej. Ibland tycker de att jag är lite självgod, ibland tycker de att jag är lite "onödig" och ibland tycker de att jag borde hållit mun.. osv..

Jättebra! Jag tycker om när folk har åsikter. Det är toppen. Och jag lyssnar verkligen mer på en åsikt om jag vet varifrån den kommer. Själv kan jag ju spy ut hur mycket åsikter som helst här i min egen blogg, men jag ber Er som lämnar åsikter i MIN blogg att åtminstone göra det under ärlig flagg. Då är vi åtminstone på samma nivå (nåja, inte riktigt kanske men på ett ungefär)

Nåväl, det var väl bara det jag ville säga… Typ… Och i framtiden så kan ni ju tänka på det. Jag är ärlig mot DIG så är DU ärlig mot MIG.. Ååååååkej…? Och våga för fasn stå för det du tycker i framtiden!

Jamen dåså, då säger vi så! Vi hörs och störs!

 

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Det här är ju din blogg och då får du skriva vad du vill och finner lämpligt. Om jag stör mig på det kan jag låta bli att läsa. Det finns hur många bloggar därute att läsa.
    Jag ser inte vitsen med en dum kommentar, annat att man själv inte mår bra och måste avreagera sig på något sätt. Om du skriver rena felaktigheter,skulle jag kommentera det, men inte anonymt.
    Nej, fortsätt som du gör, jag läser då gärna det du skriver om.
    Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Håller med Marja, vill man inte läsa så behöver man inte, och så länge man inte hotar andra eller skriver saker som kan peka ut andra människor och dra ned dom i något dom inte bett om, så skriver vi väl vad vi vill. När jag gick med på att skriva rök krönikan så undrade redaktören om jag ville vara anonym, men varför då, sa jag? Han menade på att ,man kunde få elaka kommentarer, men jag svarade att jag står för det jag skriver och vill inte vara någon annan. Det känns bäst på det sättet. Ha en fin dag! Maria ”inte anonym” Hällsten

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2010-12-22 23:59)
    Hej Marja. Det är kul att både skriva och läsa bloggar. Och om man skulle skriva massa gnäll i alla bloggar man läser så hann man väl inte göra annat. Trist att en del människor mest talar om när man har ”fel” men sällan säger när något är bra.
    Det är i alla fall kul att läsa kommentarer.. ibland får man ju skratta åt vissa sura kommentarer som är lite underhållande på sitt sätt *skrattar* Kram

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-12-23 08:28)
    Hej Maria! Jag kan tänka mig att en sak som rökning kan uppröra många känslor. Men tänk alla dessa som sitter och delar ut sura och anonyma kommentarer. Jobbigt för dem så man får se det som att de har som terapi att hålla på som de gör 😀 Jag antar att man får bju på det helt enkelt. Ha en bra dag du med 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.