Människo och miljövänlig shopping

Dagens bästa tips för nygamla grejer är att besöka Språkgränd 26 på Ålidhem i Umeå.

Där finns nämligen en rolig returbutik med MASSOR av prylar till en billig peng. Har man dessutom tid att bläddra bland kläderna så kan man hitta fantastiska plagg till alla i familjen. Stora som små.

Här finns ikeafynd, vintagefynd, samlarfynd och bara fynd i allmänhet. Den som söker han skall finna och har du tid så kan du säkert gå därifrån med nya saker och en stor del av slantarna kvar i börsen.

Dessutom skänker de en viss procent till välgörenhet. För visst kan du tänka dig att låta pengen gå till föräldralösa barn i Bangladesh än att låta slantarna rulla i våra stora butikskedjor? Butiker som ÄNDÅ aldrig låter dig bli nöjd utan snarare spär på ditt "Jag-måste-ha" begär.

Ta en tur dit, du kommer inte att bli missnöjd!

 

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-01-17 18:27)
    Det är ganska trångt inne i själva butiken, men de som jobbar där verkar hur hjälpsamma som helst, så inget verkar omöjligt. Det går säkert att flytta på lite bråte för att få kolla in sakerna där 🙂

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2011-01-17 23:37)
    Det tycker jag att du borde göra 🙂 Kanske gör du årets fynd! Man ska ha tid att vrida och vända på allt, men Bastian var med så för mig blev det en snabbis bara! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.