Möten på tåg…

…har det ju blivit en del i mina dagar.

När jag bodde i Göteborg så kuskade jag många, många, mååånga mil på tåg. Både till släkten i Norrland och till pojkvännen i Stockholm.

Under alla dessa resor så har jag träffat en hel del intressanta och supertrevliga människor. En gång höll jag på glömma bort att jag skulle av i Flemingsberg eftersom jag satt i ett väldigt intressant samtal med en herre som berättade om sitt otroliga liv och spännande öde.

Alla som känner mig vet att jag fascineras av människor. Alla slags människor. Dessutom så är jag övertygad om att alla människor man möter kan lära en något som man inte redan kan och antagligen kan tillföra något alldeles unikt.

De kan bidra med nya insikter, nya tankesätt, ny inspiration eller bara en ny syn på saker och ting.

Idag träffade jag en sådan människa på tåget. Hon hade så mycket bra att säga, så resan gick i ett huj. Det visade sig att vi hade samma syn på vaccinering, alternativ medicin, läkemedel, healing, homeopatisk läkekonst och lite annat sådant som folk för det mesta avfärdar som "strunt och dumheter".

Jag fick nya uppslag och ett visitkort av henne med ny och spännande info och jag är glad över att just hon hamnade i ett tågsäte mitt emot mig.

Helt klart ett av mina mest givande tågmöten. Just ja! Hon tipsade mig om detta:

Helabarn

Absolut något för mig och min familj!

Dessutom hade vi ett par gemensamma bekanta plus att vi bor relativt nära varandra.

Riktigt suveränt! Så resan till Gällivare började riktigt bra.

När vi kom hit så blev det lunch hos min suveräna svärmor som lagar fantastisk mat och nu sitter jag och väntar på min mormor som är på ett styrelsemöte någonstans. Morfar spanar sport med HÖG volym i tvrummet hahaha…

Ajlajkitalåt och det är TOPPEN att vara här. Vi hörs!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.