Tysta leken börjar NU!

I flera dagar har vi brottats med magvirus på denna adress. Nu mår alla ungar lite bättre och livet börjar så smått vara som vanligt.

Trodde jag ja…

Antagligen har alla vaknätter och att frusen och halvnaken måsta kuta upp och ner från sängen och nerför trappen gjort sitt till för..

Jag har tappat rösten!

BIG TAJM!

Jag skulle egentligen jobba idag, men jag var tvungen att sjukskriva mig. Typiskt. När man ändå haft sån tur att klara sig från magsjuka så blir det nåt annat.

Och ungarna då? Hur ska jag kunna prata med dem? Lillen tittar lite osäkert på mig och verkar undra om jag verkligen ÄR jag, mellangrabben tjatar om jag verkligen HÖR vad han säger till mig och Fsson..? Ja, hon tycker säkert att det är ganska skönt att jag är så tyst.

Haha…

Hursomhelst, mina bästa tips för att (nästan) aldrig bli sjuk är att käka rosenrot, mivitotal, färsk ingefära och mycket vitlök. Att (försöka) sova så mycket man kan är ju också bra även om det i praktiken sällan blir så.

Hursomhelst. Till mig är det ingen idé att ringa idag. Jag ska lägga mig på soffan och dricka mitt starka chilithé och bara tycka synd om mig själv och hoppas att ungarna håller sig lugna.

Och joo.. Glöm inte att det är imorgon som tävlingen avslutas.

"Om du tappar din röst, så kan en fin mössa kanska vara till tröst"

*skrattar*

(hest)

"Riv ner lite färsk ingefära i hett vatten. Tillsätt en kanelstång och lite honung. Suveränt för ond hals och frusen kropp"

 

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Inger

    Men usch och fy då, inge kul tappa rösten!! Ordinationen från dr. Inger är att försöka hålla tjäfften – viska inte för det sliter ännu mer på rösten! Inte helt lätt med tanke på barnen då.. :-S

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Inger (2011-02-20 16:19)
    Ja, du om någon vet ju hur det är.. hmm.. jag har en idé… kan inte jag skicka över ALLA mina kids till dig nästa gång detta händer? Hehe.. så ligger jag hemma o är tyst och bara ligger o fiser i soffan haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.