En award betyder…

…utmärkelse och en sådan har jag fått av Härliga Marja här på vk-bloggen. Det var inte dåligt *tackar och niger*

I och med denna utmärkelse så ska Jag ska berätta 5 saker om mig själv, som ni inte redan vet. Sedan ska jag skicka samma Award vidare till x antal bloggar och länka till dem.

Åkidåk, då ska vi se…

*funderar*

  1. Det första jag tittar på hos folk är deras fötter och vad de har på dem (!) Fötter är inte några vackra kroppsdelar fastän de såklart är rätt så användbara. En gång så slutade jag gilla en kille för att hans fötter var jätteläskiga. (Till mitt försvar ska sägas att jag var tretton år)
  2. Jag TÅL inte Beyonce och Rihannas röster (!) Det är något med deras röster som gör att det kliar i ryggmärgen på mig. Jag får kalla kårar och mår illa fysiskt. Jätteknäppt, för låten i sig kan ju vara skitbra men rösterna omvandlas till något otäckt så fort de passerar mina öron (knäppt, men sant) Jag verkar vara allergisk på nåt märkligt vis. Ljudallergi, finns det sådant?
  3. Jag rökte som en borstbindare från det att jag var tolv tills jag var tjugotvå år. Då fick jag svår allergi och ett astmaanfall som gjorde att jag höll på att kvävas. Jag blev livrädd och har aldrig rört en cig sedan dess! Jag är den värsta anti rökaren någonsin och jag blir hypergalen om någon blåser rök på mig.
  4. Jag fungerar bättre tillsammans med män än med kvinnor och enligt mig själv så beror det på att jag har en manlig och en kvinnlig hjärnhalva. Dessutom tänker jag lika bra med bägge.
  5. Jag går aldrig hemifrån utan två saker: Min handsfreesladd och försvarets hudsalva!

Japp! Nu vet ni lite nya grejjer om mig. Knasig och ny information som ni inte förstår hur ni kunde leva utan innan ni fick veta *skrattar* Nu vill jag skicka denna award vidare till:

Inger

Lisa

Sanna

Nemi

Det blidde "bara" fyra, men det är i alla fall bloggar jag läser förutom en stor del av alla trevliga vk bloggar.

Tjohooo…

e-lack, men snäll

 

 

 

Etiketter: ,

10 kommentarer

  1. Inger

    Ja nu har jag ju nåt att fundera på under promenaderna till jobbet.. va f*n ska jag berätta om?! 😉

  2. Anders

    Om du nu har en manlig och en kvinnlig hjärnhalva och dessutom tänker lika bra med bägge, så borde du väl fungera lika bra tillsammans med kvinnor som män? 🙂 Men vad vet väl en man som jag som bara har manliga hjärnhalvor 😉
    Obs! Dålig manlig humor… Fy på mig!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Anders (2011-03-02 18:24)
    Iof sant faktiskt.. men jag tänkte liksom att min ursprungshjärna är av kvinnlig modell, fast det finns en del som är ganska manlig. Kanske därför folk glömmer bort att jag faktiskt ÄR tjej ibland 😀 När jag var tolv hade jag kort mörkt hår och folk tog mig ofta för pojke. Fast då kändes det inte så kul, men idag kan man ju le åt det 😀 Killar verkar i alla fall ha det lättare på många plan. Tjejer kan vara så ”tjafsiga”. Killar tenderar att kunna vara mer rakt på sak och många gånger ärligare än tjejer!

  4. Anders

    Tycker det är väldigt trevligt med tjejer som fungerar bra ihop med oss män, men det är synd att män och kvinnor fortfarande förstår varandra så dåligt trots att vi levt tillsammans i 1000-tals år. Kan nog hålla med om vi män gör det lättare för oss i många avseenden medans kvinnor krånglar till det i onödan mest till nackdel för dem själva. Slutligen så måste väl alla få vara sig själva, t.ex. ”pojkflickig” eller vad det nu är som uppfattas som annorlunda utan att andra människor tycker det är konstigt!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Anders (2011-03-03 19:11)
    Ett ständigt diskussionsämne faktiskt! 🙂 Bara här om dagen så sa någon att kvinnor oftare tänker med ”hjärtat” och låter känslorna styra. Inte så praktiskt kan man tycka. Och i det avseendet att man ofta fungerar bättre med det motsatta könet kan för det mesta vara ganska skönt just på grund av att mycket är så ENKET i grabbarnas värld. Ibland känns det som att tjejer tittar snett på en för att man inte spelar efter deras regler. Jag säger hellre vad jag vill på en gång än att linda in det och så tar det en timme innan man får fram vad man egentligen vill. Men helt klart kan man ju välja det bästa ur bägge världarna 🙂 Det är otroligt mycket som är olikt som natt och dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.