Bokat och klart!!

En liten resa till Gällivare innan flyttstöket börjar på allvar. Ringde och bokade in mig och lille B hos mormor och morfar innan jag bokade tågbiljetten imorse. Viggo inkvarteras som vanligt hos sin farmor och farfar. Fsson får bo hos valfri släkting.

Jag ska jobba nästan hela sommaren så jag kan gott ta mig en minisemester eller två tycker jag. Och förutom flyttstök och jobb så ligger det en ganska obehaglig sak inom den närmsta framtiden som också ligger och gnager litegrann. Det är en sak som jag borde ha tagit tag i för tio år sedan. MINST!! Men i vintras har jag äntligen gjort det så nu har jag satt en liten boll i rullning. Men som man säger: Bättre sent än aldrig. Man kan inte leva i orättvisa hur länge som helst. Strutsvarianten med att sticka huvudet i sanden fungerar inte längre för mig.

Jag lovar att berätta mer även om detta då saker och ting blir mer konkret.

Ja, annars händer inte mycket idag. Vi ska packa inför övikstrippen, hänga i en lekpark med goda vänner och sedan händer nog inte så mycket mer.

Det är i alla fall skönt att vara ledig och Viggo lade just sista biten i 200 bitars pusslet *Stolt morsa som bara hjälpt till litegrann*

Ha en bra dag alla som läser!

"Förhoppningsvis UTAN strul med SJ denna gång"

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.