Svart (sjukt)?

En gång för längesedan var jag tillsammans med en snubbe som hoppade i säng med en av mina kompisar så fort vi separerat.

Dagen efter att de tumlat runt i sänghalmen var hon och jag ute på krogen. Då träffade vi snubben i fråga och han blev galet arg på mig för att jag umgicks med henne (Ja, jag gillade ju fortfarande HENNE, men avskydde honom). Sedan blev han skitarg och anklagade mig för att vara "känslokall" som inte blev svartsjuk (!? Jamen det var ju SLUT och jag ville inte ens ha honom längre)

Jag har ju mina åsikter om sånt här och alla som hängt med ett tag vet ju att jag till och med fick berätta om svartsjuka förhållanden i Expressens söndagsbilaga.

Svartsjuka ligger inte för mig helt enkelt. I alla fall inte nu för tiden. Det beror på många saker, men främst för att jag är trygg i min tillvaro, i mig själv, i mitt liv och såklart för att jag är världens bästa flickvän.

Och eftersom jag ÄR världens bästa flickvän så kommer min pojkvän aldrig att vilja ha någon annan tjej än mig. Så hur många snygga, ensamma, sugna och desperata brudar som än må korsa våra vägar så är det ändå mig han alltid kommer att välja. Så är det bara. Har man en gång haft den bästa så nöjer man sig knappast med mindre.

Sedan att vi dessutom har ett tryggt och lyckligt förhållande, två fina barn och ett roligt liv tillsammans gör ju inte saken sämre. Vem kan slå det liksom? Så nej, jag är inte svartsjuk, jag kommer aldrig att bli svartsjuk och jag BEHÖVER inte vara svartsjuk.

I ett av mina förra förhållande var svartsjuka en vardaglig ingrediens och så vill jag aldrig mer ha det. ALDRIG! Så jag kommer aldrig att vara svartsjuk och jag kommer inte heller att acceptera att någon är svartsjuk på mig.

Enkelt, eller hur?! Så om det av någon anledning spekuleras i stugorna så ville jag bara säga det. Så nu vet ni det. Rykten färdas ju så snabbt numera men jag och Jimpa är nyinflyttade i lägenhet (TILLSAMMANS) vi är glada, sommarbruna, kära och glada..

Och vill ni veta mer, så fråga gärna för all del… *skrattar*

Vi hörs!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.