Sommarromans…

…är väl ett vackert ord?

Vardagsromantiken är ju som bekant den bästa romantiken och man får aldrig glömma bort sin vuxenkärlek bland alla blöjbyten, storhandlingar, tvätthögar, smulor, tjat, trotsåldrar och allt annat som hör den gråa vardagen till.

Jag och Jimmie har sällan tid att prioritera varandra och ha tid för BARA varandra. Ibland längtar vi efter varandra fast vi bor under samma tak. Vi går om varandra och möts i dörren och när någon av oss kommer hem så sover alltid den andre.

Men nu är vi lediga en hel del tillsammans och det är så mysigt. Vi tänkte ha en het sommarromans trots att vi är inne på vårt nionde år tillsammans *skrattar*

Fånigt blogginlägg jag veeeet.. men jag var bara tvungen att tala om det.

Jag är så kär i min Jimmie och det är nog sant det där med att man är mer benägen att vara / bli förälskad under sommaren.

Se till att smita från dina / era barn då och då. Göm er bakom husknuten och pussas lite i förbifarten. Man behöver faktiskt göra det mer än vad man tror.

"Fasn vilket vackert par vi är"

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

 1. Ako

  Så sant och så rätt,, jag o palle firar 16 årig bröllopsdag i dag!!! Ha en bra sommar hoppas jag och Ella kan komma förbi även om det kanske blir lite trångt 🙂 Saknar dig och du,, tack igen för presenten den används flitigt!! Kram kram!!

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Ako (2011-07-15 20:47)
  Wow! Det är fasn länge.. och du som bara är barnet *skrattar* Ja, vi skulle bli skitglada om ni kunde hälsa ppå. Fsson är i Boden med morsan nu så här e det tyst och tomt. Härligt att tröjan kom till användning.. haha.. jag måste sluta köpa dubbelt av allt jag gillar 😀 *Kram*

 3. Maria Skiddi

  ett recept som funkar!

  Eftersom jag är inne på mitt andra äktenskap sedan 17 år den 25/8 å hade förmånen att hitta mitt livs största kärlek- min handske till min hand så kan jag skriva under med fetstil vad du skriver=)

  Ha det gott å mumsa på varann hörrni!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.