Today…

…har det hänt lite spännande saker som jag bara måste dela med mig av:

Jimmies stulna cykel är återfunnen. Tack till poliserna som hjälpte oss och du Herr tjuv: Hoppas du får löss, herpes, springmask, svinkoppor OCH skabb för det förtjänar du tusen gånger om.

Jag och familjen var på stan och käkade middag ikväll och det blev lite cykeldrama, men vad gör det? Cykeln är HITTAD!! Så nu fick vi bli riktig glada med tanke på all skit vi (läs: jag & Jimpa) fått utså i över en veckas tid.

Annars händer inte mycket alls. Vi jobbar, skolar in grabbar på dagis och skola, sover gott om nätterna, planerar livet i smått och stort samt förundras över Bastians härliga gångstil och bara allmänt finns till.

Ganska skönt!

Resan till Barcelona sprack ju så det bara sjöng om det tack vare allt elände som flyttat in i vårt liv, så nu siktar vi på en resa till canary islands i oktober eller november istället. Får vi ingen barnvakt så hänger grabbarna med och vi får slopa partynätterna och leva småbarnsliv i sanden istället, men det gör inget. Bara vi får sol och värme för det behövs kan jag lova.

Fryser som tusan på kvällarna numera och letar redan i gömmorna efter långkalsongerna haha…

Hare fint alla. Vi hörs & störs!!

Bus me pappan…

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-08-18 21:37)
    *skrattar* Precis!! kameler och annat otyg kan de gott få 😀
    Kan inte låta bli att tänka att tjuven är en puckad idiot. SÅ stor är ju inte denna stad? Och Jimpas cykel är ganska unik OCH stöldmärkt haha.. Knasigt!!

  2. Lisa

    Att dra iväg med småkillarna till varmare breddgradar låter inte helt dumt. Mysigt att få ta med barnen utomlands när det är som ruggigast i Sverige. 🙂

    KRAM Lisa

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisa (2011-08-19 09:37)
    Jag älskar ju hösten men bara till en viss gräns.. brr.. planerar ju även en tripp till gällka, så det blir mycket kyla för mig framöver tror jag. Såg dig svischa förbi på maxi idag.. brådis hade du och jag satt fast i kassan 🙂 Går på jobbet om en timme så vi kanske kan höras sen? Kraaam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.