Min bästa och vackraste sommarfavorit måste…

Från mobilen

Min bästa och vackraste sommarfavorit måste vara min trogna följeslagare, den orangea faran. Den hänger med året om men av naturliga skäl mest sommartid. Den hjälper mig med massor av viktiga saker såsom att förflytta mig hit o dit o upp o ner, den hjälper mig att hålla ilska och ledsna tankar i schack, den hjälper mig att hålla formen, den håller borta smärta och värk och den bara gör mig GLAD! Jag älskar min cykel. Ingen cykel är så fin och bra som min *skrattar* Förresten så slank en till av mina favoritpinaler med på denna bild: den gröna plåtflaskan inköpt förra sommaren på Willys i piteå. Den älskar jag också och jag lämnar sällan hemnet utan den! Japp, det var ett par av mina sommarfavoriter 🙂 ser fram emot att läsa fler!

6 kommentarer

  1. Birgitta J:n

    Oj vilken lovsång till en cykel!Så är det ju inte vilken cykel som helst – det är en Crescent i en sportig variant! Så är det ju din!
    Jag gillar också min cykel – fastän vi träffas så sällan (hahaha…).Det är en Marvil Solhaga helsvart som massor av människor här i Umeå har!
    Parkerar jag den på stan så får jag nästan kolla med nyckeln vilken som är min – alla ser precis likadana ut. Lika onötta, lika fina!
    Har funderat på att virka en stor blomma eller nåt och fästa fast i cykelkorgen.

  2. Brötis

    Cyklar ÄR bra, om man inte har lite för långt till allting… Jag har kommit fram till att min sommarfavorit är ett litet rymligare fordon av mer självgående karaktär.

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Birgitta J:n (2011-08-21 17:23)
    Ja, det är klart att du ska pimpa hojjen lite 🙂 Har cyklat på en sådan.. man sitter ju som i en fåtölj! Superhärlig damcykel. men jag har fastnat för modell räserhoj! Har haft den i snart sju år och jag gillar den mer och mer för varje år. En riktigt trogen vän är den, min söta hoj 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.