Kaffeost någon? Jag sitter här och dricker…

Från mobilen

Kaffeost någon? Jag sitter här och dricker kaffe och tittar ut på en solig lördag. Bastian sover ännu (?!) och jag fattar inte varför han inte sover lika bra hemma? Hemma är det upp före kl sex. Jag får känslan av att även han mår riktigt bra av att vara här. Bättre energier här kanske? Även om många avfärdar sådant som strunt 😉 mina energier kommer i alla fall att vara på topp när jag kommer hem. Det blir så av kaffeost haha.. Ha de bra allihopa!

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ja tack! Förmodligen kanske Bastian håller igång liiite mer än hemma, full fart, spar tid, och får mer uppmärksamhet än vanligtvis (det brukar ju vara så när man åker bort) och därför sover han bättre. Förutom att ni säkert har lite bättre luft däruppe också, inte att förglömma. Ha det gott!

  2. Birgitta J:n

    …och en riktigt gammal hederlig tesked! Klart att barnen mår bra när det ser och känner hur mamma trivs!
    och precis som du SPRIDER det på nätet sprider du det där!

    Så ung och så tacksam för livet…att det fortsätter…Det är minsann inte många som tänker så klokt! Inte äldre för den delen heller! Sådana insikter är knappast åldersbundna.
    Ha en riktigt fin vistelse däruppe! Ta en bit kaffeost för mig!
    Kolla att Luleå står kvar när du åker hem!

  3. Marja Granqvist

    Jag gillar kaffeost. Jag brukar äta den medsylt som efterrätt, men min kompis har lärt mig att lägga den i kaffet. Det gnisslar så härligt om den då.
    Skönt med goda energier. Ladda ordentligt nu. Kramar

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Birgitta J:n (2011-09-17 08:41)
    Ja, Bastian har verkligen en superhärlig period. Vi pratade just om det att han antagligen känner hur bra jag mår och hur glad jag är över att få vara här hos mormor och morfar.
    Harmoni och frid är helgens ord! Jag har haft så mycket elände under de senaste åren så jag känner verkligen tacksamhet över att livet trots allt innehåller så mycket bra. Att jag tex har min mormor och morfar och alltid har haft dem. Det betyder så otroligt mycket för mig 🙂

    Och såklart att man får lite kaffeost då och då *skrattar* Japp, ska kolla om Lule står kvar.. Kram

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2011-09-17 14:37)
    Jag har hört att det finns en sådan variant.. med sylt! Måste kanske testa det nästa gång det bjuds. Kan tänka mig att det skulle vara gott med varma hjortron också 🙂
    Japp, här laddar vi som bara den! Kram

  6. Catharina Oderstål

    Goda energier avfärdas aldrig, det sprider sig som ringar på vattnet likt de dåliga!
    Kaffeost…?
    Yeees plz!!! Vilken dag som helst skulle jag vilja uppleva denna delikatess som förskönar ett redan gott kaffe till fulländning!

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till Catharina Oderstål (2011-09-17 21:54)
    Undrar om det inte finns kaffeost på ica gourmet i stan?! Måste kolla.. jag brukar ju köpa massor med kaffeost när det är marknad i Gällka, men av någon anledning så tar det slut snabbt oavsett hur mycket man bär hem haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.