Inflation i väggord…

Ibland när jag är uttråkad så brukar jag smyga runt och spana på hemnet som säkert många andra med mig.

Jag gör det för att det fascinerar mig litegrann hur LIKT det är i väldigt många hem. Så det kan vara lite svårt att få det där lilla extra: "Ahaaaa…SÅÅ vill jag göra hemma hos mig med" Inspirationen väller ju inte direkt över mig när jag uttråkad sitter och tjuvkikar runt i människors hem på det här viset. (skilsmässohemmen på hemnet?!)

*SUCK*

Det är väggord (gärna romantiska), anskrämliga fondväggar (mardrömsframkallande tapeter, Nej tack) svarta klinkergolv (Men VARFÖR?) Och det är designade (!?) barnrum med hela serier av barnmöbler och MASSVIS av prylar i telningarnas rum… brr..

Ååååkej, jag antar att ALLA läser samma inredningsmagasin, men ibland blir det nästan löjligt.

Visst, smaken är som baken och tur är väl det? En del har smaken i baken och det finns det säkerligen dem som tycker att jag har också *skrattar* men jag har alltid kört den brokiga och krokiga stilen så det funkar nog framöver också. Den går ut på att omge sig med favoritsaker (gärna gamla saker som många personer har hunnit älska) blandat med lite nytt och fixa omgivningen så barnvänlig och praktisk som möjligt. Stök och bök ska kunna kamoufleras eller åtminstone snabbt kunna plockas bort och gömmas i ett huj. Ikea och dess fantastiska förvaring gillar nog många barnfamiljer precis som vi.

*Nickar*

Japp, så vill jag ha det! Inga röriga och grylliga fondvägar som ger mig huvudvärk eller stör mitt blickfång. Inga superdesignade tyger som kostar lika mycket som en weekend i Stockholm eller fåniga väggord som får mig att himla med ögonen och kväljas lite inombords.

Något av det fånigaste jag läst på en vägg var nog denna fras:

"Den vackraste dagen var då du kom"

Hmm.. "då du kom"…? Syftar det på en … orgasm..? Eller… då du kom… hem…? Eller… kom in i mitt liv…?

Haha.. jaa… säg det, den som vet! Nä, lite mer humor i vardagslivet om jag får be. Kanske ska man hitta på en egen liten fras och låta trycka upp och hänga i sovrummet?

*funderar*

Vad sägs om:

"Älskling, snälla kan vi ligga? Eller vill du som vanligt att jag ska tigga? Kom igen nu, jag kan sexgungan i taket rigga"

Eller:

"Gör vad Du vill bara jag får ligga still. Sen kanske vi ska ta en rök eller vill du släppa fram en mök?"

*Garvar*

Jamen vaddårå? Jag tyckte ju att det var jätteroligt! Nä, skämt åsido. Folk får gärna ha sina klyschor skrivna på väggen. Jag antar att de får dem att må bättre och faktiskt så har jag fått en liten idé av detta så jag tänkte att jag presenterar det då jag flyttat in i nya lyan.

Yes, så får det bli! Hoppas alla mår bra ikväll. Jag mår… ganska bra fast jag är trött!!