Förhandstitt på…

….nya lyan idag!! Wohoo vad kul det var. Visst, det var inte jätteklart och det var byggdamm här och där men annars var både golv och tapeter på plats.

Det är så fint och jag blev så glad och inspirerad att jag nu packat en låda och fotat MASSOR med saker som ska ut på tradera. Haha.. ni ser vad en flytt kan göra.

Nu börjar snart mitt nya liv som fru och som lägenhetsinnehavare. Ogift i radhus var helt enkelt inte min melodi *skrattar* Nu ska jag och min man ta våra kids och börja det nya livet med allt vad det innebär. Känns otroligt skönt!

Check it out:

 

Så här ser det ut när man öpnar vår ytterdörr…

Halvfärdigt kök och snygga skoskydd! Hihi.. superläckert va?!

När jag vaknar och tittar ut så kommer jag att se detta. "Hallååå.. kan någon komma med kaffe på sängen?"

Och så kommer man hem till denna röra:

och tänker: "Faaasn vad skönt att detta bara var provisoriskt!"

Fem månader i detta var tufft, men ganska lärorikt. Och om någon undrar vad compact living är? Just ask me. Jag e proffs på det numera haha…

Det enda molnet på min lilla himmel idag var dock att de billiga spegeldörrarna (som för övrigt heter MARTIN) var slut på coops bygg idag. *gråter lite* De har reat ut dem för 599:- så jag tänkte slå till, för de kostar en tusenlapp i vanliga fall men jag antar att jag får leva med vita, släta innerdörrar ett tag till. i-landsproblem så det bara sjunger om det men erkänn att spegeldörrar är schysstare än släta?

Nå annars har jag inget annat att förtälja än att jag såg Sverker Olofsson idag på coop. Jag tycker att han är söt. jag ångrar att jag inte bjöd honom att sitta med oss… hihi.. han hade säkert haft ett och annat tips att bju på.

*skrattar*

Vi ses!

Sov gott alla…

ZZzzZZzzzzzZZZzz…

 

 

 

Etiketter: , , , ,

16 kommentarer

  1. Katarina

    Du,,Byggmax på västerslätt säljer spegeldörrar för 599 kr just nu,det kanske kunde vara nåt..vet inte hur dörrarna på Coop såg ut men,Byggmax finns ju på nätet så du kan ju kolla innan du rusar dit..;D

  2. Inger

    Perfekt kök för lite barhäng 😉
    Ser hur najs ut som helst i nya lägenheten, förstår att ni är sugna att flytta in helst nuuuu! Kram

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till tiger (2011-11-09 23:05)
    Jag inbillar mig dessutom att det mesta av ”kökstök” ska stanna just i köksdelen, så att själva matbordet kan få se.. eeh.. relativt fint och o-stökigt ut *skrattar* Känner mig också riktigt inspirerad.. och vem vet? Kanske blir jag wild and crazy och drar till med ett bullbak också? (Händer vanligtvis endast en gång om året på vår adress haha…)

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Katarina (2011-11-10 07:07)
    Åh, tackar!! Detta måste genast kollas upp 🙂 Ibland har de ju riktigt bra kampanjer på just innerdörrar lite här och där, men sen vi sålde radhuset så kollar man ju aldrig reklam från byggföretagen längre *skrattar* Tack för tipset!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisbet Olofsson (2011-11-11 08:34)
    Det känns som en rymd 😀 Och ändå är det ”bara” 25 kvadrat mer än det vi har just nu. Men den är så otroligt välplanerad! Vi valde ju att bygga upp en vägg för att dela av tvrum och kök vilket dessutom innebär ett helt gäng extra skåp i köket. var och smygtittade på några andra lägenheter och jag fattar inte var de ska få plats med alla kökssaker plus att det känns som att det kan bli för mycket ljud med ”bara” en bardisk mellan kök o tvrum. Det går INTE hemma hos oss *skrattar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.