Innehållsrika nätter…

…på vår adress.

Inatt verkar det vara lille B’s tur igen att få nåt knas med magen. Det är ju inte så längesedan som vi var uppe och tvättade och skötte magsjuk lillgrabb en hel natt. Knappt en månad sedan och nu verkar det vara dax igen. Så ni vet… Alla stackare som varit i kontakt med honom eller oss nyligt för det KAN ju vara så att han lämnat av en eller annan bacill även till er.

Har just hämtat in vk också. Rykande färsk. En trevlig sak mitt i allt tvättande och duschande.

Ska koka thé, ta en macka, tända ett ljus och sätta mig och filosofera en stund.

För just som jag trodde att jag kunde slumra en liten stund med lille B så ser jag mobilen blinka i köket (ALLTID ljudlöst på natten) och eftersom jag ändå var vaken och är en nyfiken typ så går jag såklart upp och läser smset som får mig att vakna till ordentligt.

Ett sms som det helt klart var meningen att jag skulle läsa exakt just NU och som tvingar mig att både agera och reagera så denna natt kommer det inte att bli mer sova av. Konstaterar bara ännu en gång att världen är upp och ner.

Livet blir vad man gör det till. Ibland går man vilse i livet. Ibland behöver man hjälp i livet men för det mesta flyter livet bara på utan alltför många smärtsamma incidenter. Så vill jag att mitt liv ska vara i alla fall: Utan smärta och sorg men med massor av glädje, värme och harmoni.

Japp!

SÅ vill jag leva.

Med och för min familj. Här och nu.

(Ett av löftena vid vår vigsel)

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Livet är oförutsägbart, hårt, slitsamt, men ändå många gånger, tacksamt, roligt och njutbart. Snart MÅSTE det bli så, även för er, fast jag vet ju att allt inte bara är jobbigt för er del, allt blir en salig blandning med både gott och ont. För vissa lunkar livet på, i en ganska så rak linje och för andra är det en berg och dalbana, hoppas att ni snart får åka utför och känna pirret och vinden 🙂

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-01-28 06:36)
    Jo, livet ÄR ju oftast riktigt härligt. Och tur är väl det för när det kommer riktigt jobbiga perioder så har man ju ändå allt det som är bra att tänka på.
    Ibland önskar jag bara att det inte alltid vore så att allt hände samtidigt som det har en tendens att göra 🙂

    Jag väntar på en riktig toppenperiod 😀 SNART måste den komma…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.