Ett skämt…

…trodde jag att mitt liv var häromkvällen.

Jag tittade mig omkring för att se om jag kunde hitta dolda kameror för saker som händer i min direkta närhet just nu är ibland så absurda så att man tror att man är utsatt för ett practical joke.

Crazy!!

Eftersom jag inte har facebook så gör jag en snabb uppdatering här i bloggen istället eftersom jag vet att många undrar hur jag mår och hur jag har det just nu.

Jobbiga listan:

 • Jag är sjuk. Magsjuka och grym migrän (ajj!)
 • Jag är arg över att folk har mage att utnyttja min snällhet. Utan att ge något tillbaks.
 • Jag har varit ledsen över att måsta inse att folk VILL vara offer i sina egna liv och inte vill förändra sitt liv till det bättre trots att tillfällen funnits.
 • Jag har för sista gången i mitt liv låtit någon ta mig för givet! (Never again!)
 • Jag har fått ytterligare liggandes på mitt bord om ett stackars barn som far fruktansvärt illa, så idag har det varit många och långa och jobbiga telefonsamtal. Det otäcka är att hur många som än agerar och reagerar så verkar socialtjänsten inte göra sitt jobb. Men det är klart, de har väl fullt upp med att jaga föräldrar som sköter sig. Pinsamt!
 • Att jag fått ett fruktansvärt idiotiskt sms idag från någon som absolut ska städa upp i sitt egen tillvaro innan han lägger sig i mitt liv. Jag vill förresten inte ha honom i mitt liv överhuvudtaget men det har han aldrig respekterat under de senaste åren. Tragiskt och irriterande. KEEP AWAY from me.. please! Jag ville ha dig när jag var liten men det vill jag inte längre. För sent nu!
 • När man ställer helt relevanta krav på folk i ens närhet så slår de bakut totalt. Trist!
 • Jag fryser.
 • Det luktar köttbullar från köket… URK!!  

Ja, det var jobbiga listan det. Men eftersom jag förminskar det dåliga och gärna vill förstora det som är bra i mitt liv så sparar jag BRA-listan till sist.

Superhärliga listan:

 • Jag har kunnat behålla bubbelvattnet jag drack för en timme sen. Yey!
 • Jag har fått otroligt fina sms och samtal idag från många som bryr sig om mig. Tack! Ni är guld värda allihopa!
 • Jimmie har skött om mig och pussat på mig fast jag varit skrynklig, sjuk-ful och luktat illa. Det är Kärlek!
 • Jag är fortfarande en nöjd och glad person trots att jag var tvungen att skriva den  jobbiga listan.
 • Jag har också tänkt mycket idag på att trots att jag haft det jobbigt i mitt liv så kämpar jag alltid framåt och uppåt. Jag är stolt över att ha den förmågan. Jag lägger mig aldrig platt för minsta motgång och kommer aldrig att göra det heller.
 • Jag är glad över att jag är jag och att folk uppskattar mig för den jag är.

Ja, det var väl just inte så mycket mer jag hade att komma med ikväll. Jag väntar och hoppas på att jag ska bli sugen på nåt att äta snart för jag behöver det känner jag.

Hoppas alla som läser slipper elaka magbaciller och andra dumheter. Ha en toppenkväll hör ni! Och kom ihåg att livet blir vad du gör det till.

På återstörande!

"Tare me lite humor så blire bra till slut!"