En outfit var ett tag sedan.. Jag har ju…

Från mobilen

En outfit var ett tag sedan.. Jag har ju svurit att ALDRIG köpa en jätte-baby-pyjamas dvs: En onepiece, jumpsuit, ziperall ja allt vad de kallas. Dels på grund av att de är fula och dyra, men också jäkligt opraktiska och jag hade faktiskt en sån när jag var barn och jag råkade ut för en tråkig "olycka" på grund av det hemska plagget.. MEN.. Så sprang jag över den här långa, trevliga, mysiga och fina klänningen på Carlings. En hunka på rea och definitivt mer praktisk än en sån däringa onepiece trots att det påminner om en sån. Den här är definitivt mer Helenavänlig och det vet alla som känner mig vad det innebär *skrattar* Nu blir det soffmys för den här mamman som promenerat en hel mil idag! *duktig* (och trött) På återstörande allihopa 😀

4 kommentarer

  1. Catharina Alperud

    Vänta nu! ÄR det en hellång klänning med huva och ficka på magen? Om det är det. När köpte du den? Nyligt? För i så fall måste jag genast leta upp en likadan. Med min rygg och ont av i det närmsta alla kläder kan inte en sådan där klänning bli fel!!! Så jag håller mina tummar om att den är nyinköpt.

    mail: [email protected]

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till tiger (2012-04-04 21:50)
    Hehe.. jaa. och tänk vilken pangbrud man skulle vara med dessa två tillsammans! Supertrend från topp till tå 😀 Haha.. Det är s typiskt att vissa plagg eller skodon inte kan konsten att kombinera: Praktiskt OCH snyggt…

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Catharina Alperud (2012-04-04 22:10)
    Yes box *nickar* Köpte den på carlings i MVG för nån månad sen bara. Den hängde lite gömd bland annat reaskrot i ett hörn.

    Fattar inte att jag inte sett den tidigare då jag gillar carlings o spanar in där då och då. Hoppas du hittar en likadan. Den är superskön och ett trevligt hemmaplagg istället för morgonrocken haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.