Jag vet att du…

 ….hoppas på att jag ska blåsa liv i dina flera ÅR gamla infekterade familjefejder.

Att du hoppas att jag ska sänka mig på din nivå.

Att du vill att jag ska visa mig lika dålig som du är.

Att du önskar att jag ska göra dig till en huvudperson. (sista gången bjuder jag på. Så visst: Du får en minut av berömmelse i min blogg. Varsågod!)

Att du hoppas att jag ska bli ledsen och förbannad.. men nä, det krävs lite mer än en sån som dig för att väcka sånt i mig..

MEN…

Jag ska inte falla i din fälla trots att jag idag fått ta emot hemska samtal om att du fortsätter dra med folk i din galenskap och i din sjuka fantasivärld. Herre min JEEE.. Det var ju för fasiken minst tie år sedan jag såg dig sist tack och lov. Och trots att jag vet så mycket skit om dig så att det skulle räcka till en roman i storleksordning Stieg Larsson så tänker jag alltså inte göra slag i saken och skriva något sådant strunt om dig. Jag nöjer mig bara att veta att du är DU. Det är straff nog för dig kan jag tänka.

Du är inte min "släkting" längre och jag har som tur är inte behövt se dig eller ha med dig att göra på många år. Jag hade nästan glömt dig. Men bara nästan. Jag kollar mig fortfarande över axeln då och då för att se om det kommer en kniv eller två flygandes. Så nu är det bara för dig att fortsätta med DITT liv och låta mig och mina barn vara ifred.

Jag vet att du älskar att vara elak och gör allt för att försöka rasera folks liv. Men å andra sidan, jag vet ju varför du är så elak och bitter. Det räcker för mig att veta det. Jag tycker mest synd om dig.

Men det är beklämmande att du mår bra till och med av att krossa ett barns tankar om sin egen existens. SHAME on you hemska människa.

Nåväl, den enda cred du får av mig är att du lyckats kvala in på "De-mest-obehagliga-människor-jag-mött-i-mitt-liv-5-i-topp-lista" 

Du gjorde dig förtjänt av en andraplats på den listan redan första gången jag träffade dig för sisådär 21 år sedan. Men nu är det alltså:

NO MORE!

Alltså slutar jag skriva….

….

….

NU!!

Och till Er övriga:

Ha en skön lördagkväll.

🙂

 

 

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. mamma Marie

    Håller med dej, tyvärr måste en del förminska andra människor genom att tro sej ha tolkningsföreträde på sanningen och använda det för att själva få växa på andras bekostnad. Detta skapar bara fiendskap och förakt det leder inte till något konstruktivt. Det finns ett gammalt ordspråk som säger att sitter man tillräckligt länge vid floden kommer man att se sina fiender rinna förbi alltså ibland kan tystnaden tala mer än ord.
    På tal om begravning var jag själv och tog farväl av min kära kusin, efteråt kändes det lättare inombords än innan. Prästen som verkade vara en klok man sa att delad glädje är dubbel glädje och att delad sorg halverar den.
    Kör nu varsamt hem med er dyrbara last i bilen saknar er och barnen.
    Kram mamma

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till mamma Marie (2012-04-22 12:10)
    Hej Mamma 🙂 Ja, nu är vi hemma. Resan hemåt gick finfint.
    Hörde om begravningen ni var på och att den var så fin.

    Jodu, du-vet-vem är minsann igång igen 🙁 Man kunde ju tycka att det vore nog det som varit tidigare. Men nu är det ovanligt hemska grejjer hon håller på med. Tur ändå att jag har kvar alla mina dagböcker och otäcka brev från nittiotalet. Det går ju faktiskt att bevisa allt även om det är dumt att riva upp gamla sår. Men jag hoppas och tror att allt hon säger kommer att falla platt till slut! Hon borde åtminstone skona barnen från sina elakheter.

    Haha.. joo.. jag sitter vid floden och väntar på att hon ska flyta förbi. Det dröjer nog inte länge.

    Life goes on.. Kom förbi o hälsa på nån dag efter jobbet vettja! Kram

  3. Maja

    Men Helena!

    Nu får det vara nog med bitterhet och trams! Att du ens orkar med att skriva om skiten. Det blir ju bara för mycket. Släpp kontrollen, sluta älta, sluta snacka strunt och därmed sänka dig på deras/hennes/hans nivå!

    Njut av de fina du har runt omkring dig istället och lägg din energi på dem! Ha en fin dag!

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maja (2012-04-29 10:53)
    Så sant så! *nickar* Men det där med älta är inte riktigt min grej. Var bara tvungen att få bort min ilska.. och hur bättre göra det än att låta det gå ut genom pennan.. jag menar: Tangentbordet. 😀

    Ha en fin dag i solen du med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.