Har redan fått nog…

…av både människor och trängsel så jag skippar kulturnatta och allt vad det innebär.

Jag tog mig ju en tur på stan igår för lite socialträning med ungarna och jag var helt SLUT efteråt. Mr sjuår har ju högsta betyg i uppförande på stan och uppför sig alltid mycket bra. Inga problem, men lille B var helt galen igår och passade på att försöka visa mig vem det var som bestämde:

HAN!

(Tyckte han själv alltså)

Han klättrade upp på ett bord inne på Costas och kastade sin napp, han ställde sig och retade en liten flicka som skulle äta, han gormade och var väldigt missnöjd med allt och lite till. Men han är väl som jag som inte alls tycker om att vara på stan och det visade han på alla sätt och lite till.

Nåväl, skam den som ger sig. Han kommer att bli lika duktig på att uppföra sig som sin storebror och vi ska socialträna så ofta vi hinner. Han är ju ändå bara två år och då vill man ju helst gå sin egen väg hela tiden och göra lite som man vill.

Idag blir det också träning för B. Det blir storhandling och shopping av det obligatoriska lördagsgodiset. Både jag och Jimmie är ledig tillsammans hela helgen och det blir hemmaläge för hela slanten. Otroligt skönt!

Stora svarta soffan beställdes igår förresten och det blir en Lexus 105 k. Vi har byggt den i helt perfekta moduler och den kommer att passa detta rum som en schmäck. Modellen är samma som på bilden, fast med en lite smalare divan plus att hela soffan kommer att bli drygt tre meter lång. Tyget blir svart/gråspräckligt och den här soffan kommer att bli hela familjens myshörna. Visst är den fin? Dunstoppning i kuddar och sitsar= MYYS!

Jag kommer att bli en soffpotatis!

Wohoo…

Bild lånad från mobeljakt.se

Ha en trevlig helg allihopa!

 

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ser precis ut som Niccos soffa ju… fast det är ju en bäddsoffa och den är svart, dessutom. Mycket fin, minsann! Apropå soffor så ska jag , besöka MIO, jag har hittat kvittot på vår soffa och det överensstämmer inte, med verkligheten och det ska dom få veta.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-05-19 11:33)
    Just ja.. det är ju fel tyg! Jag skulle nog kräva några tusen tillbaks 😀 Nog för att det är riktigt snygg, men var det inte det ni beställde så var det ju inte det. rätt ska vara rätt liksom”!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till sara (2012-05-19 19:16)
    Den är efterlängtad kan jag lova 🙂 Ska bli skönt med ny soffa. Ja, förutom att barnen varit ovanligt högljudda så har vi det rätt bra. Jag är tröttast i stan ikväll och ska lägga mig i sängen med en bra bok och en kopp te. Jimpa är o kollar fotboll hos nån pojkvän 🙂 Kram

  4. Vogo Do

    Fin soffa!

    Åkte med samma buss som ni åkte till stan i lördags, och sedan samma buss hem igen…

    *inte veta vad jag ska skriva*

    Men jag är kort. Så jag vet inte om du såg mig. . .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.