Borde INTE…

…sitta här denna vackra dag, men jag väntar på att mini ska vakna efter tuppluren så då kan jag ju lika gärna göra en snabb update om någon undrar hur jag mår och vad jag gör.

Tjaa.. Jag mår ganska bra fast jag ser ut som en trött blekfis som inte har något liv (Vilket jag faktiskt har även om det tillfälligt är satt på paus)

Mitt viktigaste projekt just nu är att fixa utemöbler till den norra balkongen. Alla grannar har gjort så fint, så fint och vi har en jäkla blomkruka med fimpar på vår balkong.. huvva. Inte najs alls.

Vad mer då? Jo, jag har fixat klart hyllorna som står under tvn och tejpat fast all insynsskydd/ plastfilm så nu känns det inte lika "rörigt" runt tvn och man kan koncentrera sig på det man ser i rutan. Det kanske låter konstigt, men om det är stökigt och ligger massor av prylar framme så kan jag liksom inte koncentrera mig. Alternativet att skaffa träluckor kändes inte optimalt för då kunde man ju inte zappa med kontrollen men det kan man ju nu.

Before:

After:

Visst blev det bra?

Och så har jag fixat femtiotalslampan som jag fick av min kära moster:

Uppfiskad ur överbliven loppislåda… Lite skamfilad men SEN…

…blev den så här snygg:

Sprejad GRÖN såklart! Ny textilsladd, kopplad av Martin såklart!

Fint!

Ja, det var det det kan man säga. Hoppas alla mår skitbra i solen. Själv ska jag utnyttja en ledig dag till max och hälsa på några stycken som jag träffar alltför sällan.

Vi hörs & störs!