Attraktionslagen

Vad finns det att säga om den? Egentligen massor, men det blir nog långdraget och ointressant för den oinvigde.

Det vore ju helt orealistiskt att tro, att hela ens liv ska vara smärtfritt och gå på räls 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Livet kommer alltid att innehålla allt från lycka till sorg och ibland har man det jobbigt i livet.

Så kallade "lyckade" och rika människor har inte heller några smärtfria och perfekta liv. Än hur mycket pengar och prylar vissa har så kan de ändå inte hitta lyckan. Märkligt va? I dessa fall kan det snarare vara tvärtom: Gör dig av med tyngande ägodelar och lyckan kanske orkar hitta fram i ditt förblindade sinne och kanske kan du förstå vad som är viktigt i livet *tips*

Men, alla dem som faktiskt tillämpar attraktionslagen och som lärt sig hur det fungerar kan i alla fall se fram emot något bra.

Det handlar om inställning och tro och med det kan man faktiskt försätta berg.

En del saker kan ta ett tag att uppnå, men skam den som ger sig. Rom byggdes ju som bekant inte på en dag.

I mitt eget liv då? Jo tack! NU börjar resultat visas på många sätt. Saker händer till min fördel och jag kommer snart att våga ta tag i saker som jag helt enkelt inte vågade göra förut eftersom det fanns hot om konsekvenser som jag inte kunde göra något åt. Jag har slutat vara rädd i alla fall *Äntligen* Rädsla är en jobbig känsla som är svår att göra sig av med helt och hållet även om den går att minska med rätt metod.

Krypiskt? Ja, det förstår jag. Men summan av det hela är att man alltid ska stå upp för det man vet och det man tror på. En dag får man utdelning helt enkelt.

Det är inga konstigheter. Tillämpar du attraktionslagen så drar du till dig det du vill ha och håller borta det du inte vill ha.

Allt som behövs är rätt inställning! Du kan ju börja med att googla *skrattar*

Vi hörs!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag pratade med en kvinna igår, ska inte säga mer om vem det är. Hon har tydligen mycket mycket pengar, men tyvärr har hon inte hälsan och tar sig inte ut… vilket öde. Nu kan hon ju inte hjälpa att hon inte är frisk, men vad jag menar är att pengarna inte heller hjälper henne, fast man kunde tycka att dom skulle kunna göra det.

    Hoppas allting går åt ditt håll nu och att det blir rätsida på alltihop. Jag håller en tumme för det. //Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-07-02 08:37)
    Det finns ett ordspråk som säger att den friske har många önskningar medans den sjuke endast har en önskan.

    Väldigt tänkvärt! Att vara frisk är också en slags lycka, ändå tar vi det ofta för givet. Tid är förresten också ett slags pengar och jag är så glad att jag har förmågan att tänka så 🙂

    Hoppas förresten att vi kan ses hyfsat snart.. har massor att berätta ju 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.