Äntligen morgon

 Trots att det blev utekväll igår och sen hemgång så sitter jag alltså här alldeles för tidigt som en jäkla fågelholk med klapprande hjärta haha…

Anledningen? Jag drack en drink med redbull och det var verkligen inte bra för mig och min sovmorgon.

Nåväl, jag får göra tidig kväll istället. Nu kan jag lika gärna hänga med och kolla när sonen spelar fotboll. Kul!

Kvällen igår då? Jorå, med tanke på att jag var på ett ställe som jag absolut aldrig är på och som jag egentligen inte gillar så får man väl ändå säga att det var okej.

En gammal vän från förr dök upp och blev sittande hos oss. Mycket trevligt! Andra gamla bekanta gled förbi i ögonvrån utan att göra så mycket väsen av sig.

Det enda som kändes bra med att vara på Bishops var väl att man fick känna sig relativt ung *skrattar* 

Sen blev det nattbuss hem och massor med vatten och lite salt så idag mår jag väldans bra!

Hur mår DU idag?

😉

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. anna

    jag tycker du såg ganska full och spacklad ut . men sådant tar du väll inte med i dina kommentarer . jadu , Dina barn måste ju tas om hand även dem . men det har väll Du glömt .

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till anna (2012-08-29 13:22)
    Varför skulle jag inte ta med sådana kommentarer? jag låter alla komma till tals.. även puckon som Du… För OM Du nu sett mig, så hade Du knappast skrivit så här. Och spacklad? Ja.. de flesta flickor/kvinnor/tjejer/tanter sminkar sig och klär upp sig och fixar håret när de går ut såvitt jag vet? Och full? Knappast.

    Nåväl, med med tanke på kommentaren så antar jag att du har ett lika motbjudande utseende som uppförande. Och det kan tyvärr inte allt smink i världen ändra på. Trist va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.