Dagens outfit var ett tag sen. Men det beror…

Från mobilen

Dagens outfit var ett tag sen. Men det beror i och för sig på att ni sett alla gamla paltor plus att jag inte riktigt haft den humor som behövs för att göra dagens outfit på ett roligt sätt. Nåväl, köpte nya byxor för femti spänn i tisdags och dessa passar väl bra med gammal kavaj som döljer hålen i min gamla, gamla men underbara favorit t-shirt. Dessa plagg serveras med hästsvans och adidassneakers. Riktigt schysst om jag får säga det själv. Jag är nöjd, glad och mätt.. För jag och mina nya brallor har käkat sushi med Lisa ikväll. Over and out gott folk 😀 vi ses!

4 kommentarer

  1. Gunn Johansson

    Ett enda ord VIDRIGT
    Tror du att du är en fjortis?Inte ens dom går klädda som detta vidriga,men det är väl loppisfynd förstår jag

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Gunn Johansson (2012-09-24 19:51)
    Gunn Johansson eller Gunn Fredriksson eller vilket namn du föredrar.. Jag tror verkligen inte att jag är en fjortis. Jag är faktiskt medelålders om du inte märkt det?

    Trist att du tycker att det är vidrigt, men det gör inget för det är ju trots allt jag som ska klä mig i eländet eller hur?

    Själv då? Jag antar att du trivs med punksminket och de illasittande kläderna, för att inte tala om håret?! Börjar vara dags för frisörbesök snart igen va?

    Tänk på din ålder när du ”klär” och sminkar dig för bövelen… *skrattar* Du är rolig du Gunn 😀 Ha en underbar kväll. Din kommentar gjorde min i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.