Lite kosing är alltid kul!

 Det blev nästan sjuhundra riksdaler för mig och Viggo på barnloppiset på strömpilen idag. Helt okej, med tanke på att vi mest hade småbarnskläder och bebisprylar med oss. Folk orkar inte riktigt vända på alla plagg om man har för mycket framme på bordet så det ska jag tänka på till nästa gång.

Nu när lille B blev den sista bebisen i familjen så är det bara att göra sig av med allt och lite till. Det mesta är faktiskt borta nu och det som är kvar ska ******* få till sin bebis som kommer i Mars månad. Åh vad jag längtar!

En del av bebiskläderna som jag har sparat är sådant som jag av nostalgiska skäl inte kunnat sälja eller ge bort och det är plaggen som ALLA mina tre barn haft när de varit små. En del av plaggen härstammar till och med från dinosauri… Förlåt, från MIN tid någon gång på sjuttiotalet *skrattar*

Vissa saker bara måsta jag spara eftersom dessa klenoder skall plockas fram den dagen jag blir mormor eller farmor men det hoppas jag är MINST femton år bort. Eller åtminstone tio.

Nåväl, Jag och min kompis hade en trevlig dag med våra loppislådor och barnen. För pengarna handlade jag sedan massor med gott på Ica Maxi och sedan hämtade jag burgare till hela familjen på Big Boy. 

Kvällen har spenderats med fina vänner på vår adress, men nu sover alla kids och det är dags för soffhäng och tända ljus.

Jag mår så otroligt bra just nu och ibland känns det som att vissa vill ge mig dåligt samvete för det. Men varför skulle jag inte må bra? Jag har kämpat hårt för att få må bra så länge och nu när jag äntligen gör det så ska ingen komma och försöka få mig att tro annorlunda.

Enligt en vän till mig så är detta år förändringens år och efter lite efterforskningar så är jag benägen att tro på detta jag med.

Människan kommer att ha stora framgångar men kan även räkna med krascher. Det som tänks idag är framtid som påverkar livet…

"En del blir så sura när någon mår bra.. Men inte jag..

Jag mår bra och jag vet att jag är värd det"

Yep! *nickar*

Ha en skön Lördagkväll!