Vad är väl en bal på slottet?

Ungefär så känns det just nu *suckar djupt*

Partyflickorna bjöd in till fest tidigare i veckan, men tji fick jag eftersom Jimpa redan bokat in sig på "herrmiddag" denna kväll. (Herrmiddag? pöh.. Poker, bärs, whiskey och snack om nakna damer om jag får försöka mig på en gissning)

Nåväl, nu när klockan börjar närma sig "ut-på-krogen-tid" så börjar smsen ramla in. Det började med ett oskyldigt "skål". Sen övergick partyflickorna till MMS (hur kan man vara så grym?)

Det var färgglada drickor, det var glögg och det var… ööhh.. trumpinnar (pinnar var det i alla fall) under läppen haha.. Just denna bild skrattade jag HÖGT åt!

Jimpa har också ringt och varit gullig i luren… men vaffan hjälper det när ALLA verkar vara ute och ha det lajbans ikväll?

Dessutom har jag den nya boken (KEPLERS NYA!!)  glömd ute i bilen.. *suckar* Och där gör den ju knappast någon nytta. *suckar igen*

Så vad gör jag då en ensam kväll som denna? Jo, jag har lagat mat. God mat så in i bomben: Tonfisk med pesto, vitlök, paprika och så ruccola till det.. Haha.. nu ångrar ni er va? Mer då? Jo, jag har sålt lite grejs på nätet. Mer då? Nä, inget mer faktiskt… Nu bara lägger jag mig snart och inbillar mig att det är samma tråkiga typer ute som alltid och att jag inte missar ett SKIT.

Jag antar att jag som vanligt vaknar när Jimpa komer hem för lite nattsurr och vätskeintag. Annars är allt lugnt och skönt hos mig. Tvn har varit avstängd sedan småglina la sig vid halvåtta och här är det så tyst och lugnt.

Så även om det var trist att jag blev snuvad på rajrajpartaj så…

…har jag absolut INGET alls att klaga på!

(Ja, det skulle väl vara den glömda boken i bilen då)