Lyxig, lat & ledig Lördag…

Yep! *nickar* En sådan har jag idag.

Jag har inga högtflygande planer alls. Jag KANSKE åker ner på stan för social träning med minstingen och jag KANSKE städar och julyntar och jag KANSKE tar en öl ikväll med en god vän och jag KANSKE kollar in en innebandymatch… Dessutom KANSKE jag äntligen målar sista varvet på vardagsrumsbordet som lille B karvade hål i.

Men bara kanske…

Kanske.. Dagens bästa ord! Dessutom sover Jimmie än så jag och småglina har soffläge så det är faktiskt inte alls läge för planering överhuvudtaget.

Det är i alla fall fantastiskt skönt att vara ledig och jag verkligen njuter av livet idag. Jag ska absolut inte låta gamla sorger få förstöra tankegångarna och jag ska leva som jag lär. Jag ska hålla i mina positiva tankar och jag ska skicka iväg mina negativa tankar för de kan inte göra något för mig, alltså behöver jag dem inte.

Man kan kanske inte helt och hållet förlåta vissa saker som andra gjort, men man kan bygga något mjukt runt det jobbiga och låta det finnas kvar utan att det skaver hål på en totalt. Det gör att det blir lättare att acceptera och gå vidare.

För i slutändan är vi alla ändå ensamma när det gäller ansvaret för vårt eget liv och vi ska själva bära det som är både jobbigt och svårt i våra egna liv.

Just därför måste vi vara tacksamma för de stunder då vi klarar att leva HÄR och NU och alltid göra det bästa av saker som till synes verkar svåra och outhärdliga. Sorg till exempel… Till och med det lär man sig leva med till slut.

Jag kan ändå bara leva mitt eget liv och ingen annans..

Jag accepterar alltid allt som händer i mitt liv, eftersom jag tror på att allt som händer har en mening. Klart att det måste vara så?

Just därför är jag alltid glad över min konstanta känsla av HÄR och NU!

Mys & lek.. Nya soffan klarar allas behov…

Barnkanalen & rottingelefanten (Vad tycks Lisa? Ska jag spraymåla elefanten vit? Haha…)

Nä, nu prasslar det i pappans säng och lille B är puts väck.. hmm.. verkar som att sovmorgonen är över för pappan i huset? Haha..

Ha en skön Lördag allihopa!

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.