En dag utöver det vanliga.. idag firar vi…

Från mobilen

En dag utöver det vanliga.. idag firar vi Killen som blir TRE! Killen som inte liknar någon annan än sig själv. Killen som är så speciell. Killen som är så sömnig tidigt varje kväll. Killen som gärna går upp redan vid fem och som älskar att vara i sitt hem. Den lilla killen som är större än man tror. Är älskad av både syster och bror. Älskad av far och av mor. Och det bästa är att han bor där jag bor 😀 Grattis till min lilla man. Nu är bebisen ett minne blott. Slut med blöjor, välling och napp. Nu är det bara pratet som ska hinna ikapp 🙂 Hurra för lille B!

10 kommentarer

  1. Lena

    Grattis i efterskott.. Nu minns jag ju att vi var gravid samtidig.. men du födde före 1 månader före mig..Min son blir tre nu den 23 april.. Sen ska jag ju få barnbarn.. i början på april.. det ska bli skoj.. men hoppas mera att mitt barnbarn ska komma i mars.. men dagarna börjar bli knapp.. för det är så mycket kalas i april redan..

    Ha det bra Helena.. Kram Lena

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lena (2013-03-26 13:34)
    Hej Lena 🙂 Ja, nu har det gått tre år sen vi va gravida! Tiden går ruskigt snabbt.. såg ju att du skulle bli mormor. Så himla roligt alltså.. Grattis till det!

    Hoppas allt är bra med dig. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.