Jag kunde inte hålla mig.. Min sista kanariska…

Från mobilen

Jag kunde inte hålla mig.. Min sista kanariska öl slinker ner i strupen två månader sen jag köpte den. Hm.. Jag undrar vad folk tycker om det? *ironisk* haha.. Nä, nu ska jag int va sån. Kidsen är inte hemma och jag ska faktiskt ut på dejt. Med vem? Ja, med är en synnerligen vacker och underbar ung man. Ni kan aldrig gissa vem hihi.. Nåväl, jag ska jobba imorn så det blir en tidig kväll. Men skål och Glad påsk till alla som läser. Puss å kram vi ses på stan!

16 kommentarer

  1. Mamman

    Tack för en jättefin,rolig,och underhållande blogg. Ett måste att kika in på varje dag. JÄTTEGLAD att du inte slutade blogga! Gillar dina åsikter och funderingar i smått och stort.Ps,brukar aldrig kommentera men du ska veta att du är bäst:-) Påskkram från en annan mamma.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Mamman (2013-03-29 06:54)
    Åh vad roligt att höra 🙂 Tack så mycket! Det var ju lite tungrott där ett tag men det är skönt att ha bloggen faktiskt. Det är kul att veta att många uppskattar det man skriver också.

    Ha en jättehärlig påsk! Kram

  3. mamma till 4

    Jag vill påstå att det är oansvarigt och naivt med att du lägger upp bilder med Dig (som mamma) på internet med alkohol .

    Sedan i nästa andetag ta upp då någon pratat med socialen om ditt supande ?
    Hur tänkte du nu ?

    Som 4 barnsmamma undrar jag hur du har tid med detta bloggande , inte hinner jag med att hålla på att fläka ut både mig och min familjs privata liv på internet .

    Visst , jag har följt din ”blogg” ett tag nu .
    Du skulle sluta med bloggandet , eller ??
    Är det något självbekräftelse behov du fiskar efter ?

    Det är ju så man blir lite orolig över dina barn ändå…

    Jag tycker du håller på som en liten osäker flicka på 14 år .

    TA HAND OM DIG OCH DIN FAMILJ !!!

    men det är ju bara min åsikt (säkert många andras med…)

    // Sofie

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-03-29 10:34)
    Tack Maria, jag hade det himla trevligt med min man. Vi åkte hem strax före klockan 22 och jag var galet trött haha… två öl och en pizza på fyra timmar och jag slocknar som ett ljus *skrattar*

    Sparar mig till nästa helg då det blir det där 40års partajet 🙂

    Tänkte på dig idag när jag åkte från jobbet. Vi måste ses snart! Kram

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till mamma till 4 (2013-03-29 19:01)
    Hej du ”mamma till 4”

    Jag skulle tro att jag bloggar lika ofta som du ödslar tid på att läsa bloggar som du stör dig på *skrattar*

    Visst, alla har rätt till sina åsikter men tyvärr måste jag meddela att jag tycker att din åsikt verkar vara.. hmm.. hur ska jag uttrycka det..? KORKAD!!

    Haha… Och tänka sig att du är orolig för MINA barn?! Du borde väl ha fullt upp med att oroa dig över dina stackars barn som har en så trångsynt person som morsa.

    *skakar på huvudet* Nåväl, du vet hur man gör va? Ring 090-16 10 00 under kontorstid och begär att få prata med mottagningsenheten. De hjälper dig så gärna med din löjeväckande ”oro” som bara grundar sig i att du stör dig på mig.

    Glad påsk förresten!!

  6. evert

    Oj jag undrar vem detta kan vara??
    Polispatrull hittade drogad man och kvinna med barnvagn på E4.

    Händelsen inträffade i Skellefteå strax före midnatt natten mot påsklördagen.

    Polismännen fattade misstanke om att de var påverkade av narkotika. I barnvagnen fanns ett litet barn och poliserna kontaktade socialjouren.

  7. Tompa

    Bra skrivet ”mamma till 4” håller fullständigt med dig Och
    I det lugnaste vatten går dom fulaste fiskarna

  8. Helena Nilsson Springare

    Svar till Tompa (2013-03-30 11:08)
    Jag förmodar att du är pappa till en av de stackars fyra barnen då ”Tompa”

    😉

    Och vet du.. de fulaste fiskarna simmar ju bäst i lugna vatten… ELLER surfandes som idioter i bloggarnas kommentarsfält!

    Glad påsk!

  9. Roger

    Ni ska ha en Glad påsk till hela familjen.Att den här personen med olika alias aldrig ger upp är ju en sak. Sök hjälp du har mycket stora problem.

  10. Lena

    glad påsk på dig Helena.. Du är nog värd den ölen.. vill nån ringa till sociala för det måste dom få göra det.. Du har inga barn hemma.. finns dom som dricker mycket mera än du gör å har barnen hemma..

    Kram Lena

  11. eva-britt sandström

    Hej Helena först så vill jag bara tacka för en jätte fin blogg som jag följer med stort intresse.
    Men jag tror ändå att ”mamma till 4” har en poäng som du inte ska försöka att ”skoja bort” det är ju ändå ganska allvarligt när man måste gå till sociala och prata om sina problem.
    sedan så vill jag passa på att tacka dig för alla spännande och roliga berättelser ur ditt liv ha det så jättebra/eva-britt

  12. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lena (2013-03-30 18:16)
    Hej Lena! Ja, det känns som att en del saker tagit så orimliga proportioner vad gäller vissa saker så jag kunde inte låta bli att göra ett litet ironiskt inlägg om den här stackars ensamma ölen som rest från Kanarieöarna och som stått i kylen i över två månader.

    Ibland undrar jag hur det kan komma sig att vissa tror att jag super i massor trots att jag nästan aldrig gör det. Men jag har konstaterat att det faktiskt bara handklar om att det finns dem som vill mig illa och det får jag acceptera.. men jag försöker att ta det med lite humor. Det blir liksom lite lättare då!

    Kram på dig Lena och glad påsk!!

  13. Helena Nilsson Springare

    Svar till eva-britt sandström (2013-03-30 19:34)
    Hej Eva-britt.

    Jag tycker att det är ännu mer allvarligt att det finns dem som kontaktar socialtjänsten med rent nonsens och jag ser det inte som ett problem att jag måste gå dit och berätta om mig och min familj.

    Just i det här fallet så är det dessutom en människa som verkar kunna sitt jobb lite bättre än de som jag stött på tidigare.

    Vad gäller anklagelserna om mitt påstådda supande så tänker jag fortsätta att både skriva om OCH skoja om det. Det är ett sätt för mig att bearbeta det faktum att jag blivit otroligt illa behandlad av någon som anmäler mig till socialtjänsten utan att ha torrt på fötterna. Det kostar samhället onödiga resurser och det tar fokus FRÅN barn som behöver hjälp på riktigt och DET tycker jag är synnerligen allvarligt..

    Att jag tar en eller några öl knappt en gång i månaden tycker jag är fullkomligt normalt och jag kan inte låta bli att vara lite ironisk då och då i bloggen eftersom vissa faktiskt hämtar sitt hat mot mig i mina skrivna rader.

    Jag tänker inte ändra på mig för att nån knäppis hatar mig och jag tänker verkligen inte skämmas för att jag tar en bira eller går på krogen då och då.

    Men tack ändå för din omtanke och för din kommentar 🙂

    Glad påsk!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.