Det ska bli KUL!

 Det blir inte alltid som man tänkt sig. *suck*

Jag hade ju tänkt vara ledig hela helgen, men nu blev det "bara" söndag. 

Det vankas ju FEST och kroghäng med diverse tjejer på Lördag och jag får helt enkelt vara nöjd över att "bara"  Söndag blir ledig och att jag åtminstone kan sova halva dagen om jag behöver göra det.

Sist jag var ut på kroghäng med brudar i sällskap så blev det bara knas av alltihopa. Det blev rena rama sandlådan efter halva kvällen och samtidigt som jag var glad över att inte vara den som skämde ut mig så var det samtidigt lite trist att den som skämde ut sig inte ens fattade det.

Nåväl, skam den som ger sig. Jag ger det ett till försök och ska förhoppningsvis ha en riktigt kul kväll på Lördag för det behövs kan jag säga. Dessutom så ska jag träffa några av mina vänner som jag träffar alltför sällan eftersom barn och jobb alltid lyckas ställa till det för våra dejter.

Jag riktigt längtar efter en festlig Lördag utan skandaler och illaluktande partypoopers. Få se om det blir som jag tänkt mig denna gång?

*HOPPAS*

Öl…?!

(vojvoj…)

Eller vin…?!

Ja, vi ser väl helt enkelt. Huvudsaken är att man har trevligt sällskap och det räknar jag kallt med. Vad som finns i glaset är inte lika viktigt…

Vi ses!

"De ska bli KUL"

 

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Ako

    Hoppas du får jätte kul!! Själv sätter jag mig i bilen i dag (fredag) och åker ner för att bo på hotell och gå på Takida med min älskade dotter och jag hoppas på att vi kommer att ha mysigt!
    Kram kram!

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Ako (2013-04-05 08:26)
    Jag ser så mycket fram emot imorrn 🙂

    Men åh, ni kommer säkert att ha det hur bra som helst. Att få göra saker med sina stora barn som sällan har tid med sina gamla föräldrar är väl inte helt fel!

    Hälsa tjejerna så mycket och ha en toppenhelg nu!! Kram

  3. Sanna

    Peppar också för imorrn! Inget kan stoppa oss nu!!!! 🙂
    Dock är jag lite ovän med brorsan så får se om vi kan lappa ihop det idag annars är jag väl inte välkommen att använda hans lya som tillhåll imorrn gissar jag. Men det ska ordna sig! Wihoo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.