Dag 4 ”Att vara ledig på riktigt”

 Ahapp! Det blir en update även för den fjärde dagen som fortsätter i ledighetens tecken. Jag kan inte fatta hur mycket jag hunnit med och hur lugnt och skönt vi har det hemma trots att vi alla är tillsammans HELA tiden.

För ingen av oss är ju riktigt van vid det. Men vi har det så otroligt mysigt och trots att jag känner mig som en slashas så måste jag ändå säga att jag är en glad och energisk slashas om än i sorgliga paltor *skrattar* Lika bra att börja dagens med en… *trrrumvirvel*

OUTFIT

Lat, ledig och läcker

(Or.. not!)

"Jalla jalla pyjamasbralla plus urtvättad tröja. Höger & Vänstersäkrade strumpor"

Redo för målning i Viggos rum

Hej då beige, Hej vitt och grönt!

Grönt är skönt!

Nåväl, vad vore dagens inlägg utan en lista? Så här vare idag:

  • Lille B vaknar 04.20. Snälla pappan kliver upp. Trötta mamman ligger kvar i sängen.
  • Jag och Viggo fick sovmorgon till klockan 8.
  • Lång och mysig frukost.
  • Iväg till returmarknaden för att köa LÄNGE för att få tömma bilen som var FULL med skräp. (SHOPPA hela veckorna och SLÄNG på Lördagarna) Lite ironi.. f’låt! Kan inte låta bli när man ser vad folk kastar… *suck*
  • Vidare till världens bästa butik enligt kidsen: Godishuset! —> Karius och Baktus jublar
  • In på en spontanvisit hos härliga familjen Brönemyr —> Alla glada!
  • Hem och fixa vegetarisk middag —> Jimpa skeptisk!
  • Börjar måla!
  • Martin kommer och övervakar arbetet.
  • Bloggar och slänger ett öga då och då på mina killar i soffan. En med kläder och en utan…

Jimpa & Martin

Japp, det var dagens lista. En skön och rolig Lördag lider mot sitt slut och jag mår så himla bra när jag får måla och greja hemma. Jag har väl som alla förstått inte varit på topp den senaste månaden och har lidit av både vårtrötthet och allmän energibrist.

Men nu börjar det vända och jag är på väg att bli pigg och energisk igen. Det är roligt att måla och fixa hemma och jag blir riktigt inspirerad av hela min familj. Det är så längesedan man orkat göra roliga saker med alla tillsammans och när allt hemmajoxande är klart så ska vi belöna oss med en weekend i övik på badet som vi gör med jämna mellanrum. Ett perfekt mål för oss alla i familjen. För vi behöver ha roliga och trevliga saker att se fram emot då och då. Men framförallt så måste vi påminna oss själva och varandra att det bästa i livet är gratis: Kärlek, gemenskap och glädje och ju mer vi ger av det, desto mer kan vi få!

Var rädda om varandra!

 

 

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Åsa Torenius

    Hejsan, det är så underbart att du är tillbaka, gillar verkligen att läsa det du skriver.Vi brukar springa på varandra ibland, men nu var det ett tag sen sist. Hoppas du stannar, så man får läsa vad du hittar på för ngt finurligt eller bara fundera över tankar du säger.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Åsa Torenius (2013-05-11 23:32)
    Hej Åsa! Tack så mycket 🙂 Din kommentar värmer verkligen och jag hoppas också att jag ska kunna stanna nu och inte behöva ta varken bloggpaus eller paus i verkliga livet.

    Ibland har man mer än annars att dela med sig av helt enkelt 🙂 Kram på Dig Åsa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.