Nu är det dags igen för den årliga storstädningen…

Från mobilen

Nu är det dags igen för den årliga storstädningen av insidan av kroppen. Den här gången ska jag testa Holistics detox och jag började redan igår kväll .. det smakar inte så bra, men det får man stå ut med helt enkelt. Kroppens stackars insida har ju fått uppleva lite väl mycket onyttigt sista tiden så nu blire att städa ur ordentligt. Tre veckor får vara lagomt denna gång. Kör minus kaffe också och DET kommer bli det svåraste, men jag har gjort det förr och kan göra det igen! Det kommer gå bra. Detox, here I come… Någon som testat denna kur? Berätta gärna vad Ni tycker!

Jag kommer såklart att uppdatera då och då hur detoxen fortskrider..

6 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Det är inte bara den yttre miljön som behövs rensas, städa och piffar upp – utan också insidan också, som räknas dessutom viktigast att vårda.
    Tack för din veckolediga bloggande och det blev fint i rummet med det gröna färgen på väggen. Inte att förglömma nu att säga – Grattis i efterskott till årgångsdagen.
    God fortsättning med städning av alla de slag, här hos mig hoppar det med öppna ögon åt en livsförändring om hopp av ett jobb att kunna flytta iväg förgått ifrån ”Staden som glömde den stora poeten”.

  2. Lisa

    Funderar också på en detox. Sedan Svea kom till världen har det blivit många besök, vilket också har inneburit mycket fikande (det vill säga massor med socker) Det känns i kroppen när jag inte får fika gofika en dag. Hemskt känns det att ha ett sådant begär!

    Berätta gärna hur det känns efter några dagar!

    Kram Lisa

  3. Ako

    Hello där fina kusin!!

    Hur gör man med det där? Hur många dagar ska man hålla på?
    Ser att du oxå har fyllt år! Grattis till dig man kan då aldrig tro att det är 39 du blev du ser mkt yngre ut och så klart skit snygg!!
    Viggos rum blev jättefint och vilken rolig lampa! Är oxå så sugen på att göra om en massa men jag börjar nu med trädgården då dom lovat kanon väder här i Gällivare ett par dagar jag får hoppas att ni oxå får fin väder!

    Kramar från mig!!
    Hälsa familjen!

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Krister Klermalm (2013-05-16 12:05)
    Hej Krister 🙂 Och tack så mycket.

    Ja, det var en skön ledighet.. jag behövde verkligen den. Och det var en bra tid att börja med städning på alla plan. Både fysiskt och psykiskt och i den närmsta närmiljön!

    Hoppas du hittar ett jobb som kommer passa dig jättebra och där du blir uppskattad och är rätt man på rätt ställe 🙂 Kram på dig och lycka till nu!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisa (2013-05-16 13:35)
    Hej Lisa.. tredje dagen börjar idag och igår var jag så galet trött på kvällen. Dagen på jobbet utan kaffe var också en lite lätt huvudvärkande historia, men det är bara att bita ihop. Snart är det värsta över 🙂

    Ja, det där med bebisar och gofikande hela tiden vet jag allt om *skrattar* Men det är ändå hääärligt. Kör en detox efter sommaren vettja 🙂 Kram

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Ako (2013-05-17 05:59)
    Halloj 🙂 Och tack så mycket.. Jag känner mig hyfsat ung och fräsch faktiskt! Även om det tar lite längre tid numera att tejpa ihop sig själv tidigt på morgnarna haha…

    Lampan finns förresten på Eriksson center *tipsar*

    Jo, den här detoxen verkar supereffektiv.. är på tredje dagen och märker massor av effekter redan plus att jag är sjuuukt trött vilket man oftast blir under första veckan men en eller två veckor till och jag kommer att va galet PIGG!
    Man dricker ett pulver som man blandar i vatten två ggr / dygn och äter två kapslar två ggr / dag. Enkelt och bra! Undviker socker, kaffe och annat onyttigt men äter hyfsat ”som vanligt” Pallar inte me de tradiotionella ”fastekurerna” för jag behöver ju mAT! *skrattar*

    Kram på Dig kära kusin o hälsa familjen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.