Vilken helg…

…det blev. Inte som jag tänkt, men det var helt ok ändå. Jag skulle egentligen ha varit ledig men gick med på att bli ”utlånad” mot att få en ledig dag idag och det var väl okej. Jag har inget emot att jobba helger eftersom det innebär en och annan lat dag mitt i veckan när jag har möjlighet att ladda upp mina batterier.

Nåväl, helgen bjöd på fest hos en kollega som jag såklart missade eftersom minstingen bitit hål i läppen och således varit väääldigt mammig. Det var liksom inte läge att åka dit på lördagskvällen, men å andra sidan så kändes det bra när klockan ringde 6.00 på söndagen.

Så helgen bestod av jobb, blodbad och missat party! Haha.. Men det gör inget. Nästnästa helg är det min tur att partaja. Kan bli kul!

I övrigt så är mitt liv ganska lugnt och behagligt här hemma och idag ska jag träffa min bloggbästis Maria! Det var alltför många veckor sedan och jag tackar verkligen bloggen för att vi fick kontakt IRL. Vi har massor att prata om när vi ses och jag önskar bara att vi kunde ses lite oftare. Men livet kommer ju som bekant emellan för det mesta så man får vara glad för de stunder man kan tajma ihop det!

Dagens dilemma är som vanligt: VAD har man på sig när man är ledig? Är det kallt eller varmt ute? Är det okej att inte kamma till sig idag?

Eftersom jag ska visa mig offentligt idag så måste jag nog göra en liten ansträngning ändå *skrattar*

 

Ha en skön dag!

 

Bild-som-int-har-nåt-med-något-att-göra

gve 016

Mys med några av favoriterna

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.