Mellanstadiekänsla..

…infinner sig när man sitter på Waynes en morgon och dricker kaffe och får syn på två gamla bekanta som man känt i ex antal år.

De är på väg in på fiket men tvärnitar när de får syn på mig och säger till varandra: ”Åh neeej.. kolla där är Helena. Vi går!!” Och så vänder de på klacken och går utan att ens säga Hej?! Snopen blev jag med tanke på att en av dem är väldigt pratglad med alkohol i blodomloppet, men nykter mitt på ljusan dag går det alltså inte ens för sig att hälsa med ett enkelt ”tjena”.

Fast å andra sidan.. vad kan man förvänta sig av en person som skickar sms till gemensamma bekanta med orden: ”Du får faktiskt VÄLJA mellan Helena och mig” (Jo, det är sant. Vuxna GÖR faktiskt sånt här!)

Vojvoj.. det var exakt som att återuppleva mellanstadiet igen 🙂 Fast jag gillar inte den där känslan av att vara osynlig fast man vet att man inte är det. Det är nästan som ett slags tyst mobbning. Fast jag får väl anta att ingen av dem kommer att vilja antasta mig fler gånger på krogen efter att ha läst det här för det vet jag ju att de gör.

Nåväl, ännu ett kvitto på att min magkänsla ledde mig rätt den där gången då jag valde att separera mig från dessa bleka bekantingar.

”Ty, jag förtjänar endast det bästa.. av det mesta”

(framförallt när det kommer till vänskap)

fuerteventura 308

”Näe.. jag är inte heller så jäkla mogen alla gånger…”

Haha...

(Ibland är det svårt att låta bli, men jag är åtminstone ärlig!)

🙂

Se den där Helena.. hon är ganska barnslig ibland..

 

Etiketter:

14 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hahaa… du är bäst 🙂 Jag svarade på din kommentar men vet ju inte om du hinner läsa den. Jag slutar 14 imorgon, kan vi träffas då? Kanske på centrum? Du kan smsa till mig.

  2. Cecilia Brönemyr

    Alltså hur fasen kan man betee sig så i vuxen ålder stället är ju stort de fanns väl andra lediga stolar än de vid ditt bord. Hehehe skikka nollor <3

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, fast staden verkar inte vara stor nog för oss alla haha… stackars människor. Jag måtte verkligen ha makt alltså.. som kan få någon att helt enkelt ändra sina planer så tvärabrupt! Lite roande ändå 😀

      Kraaam på dig o hälsa de dina. Kanske en dejt någon helg?

      • Cecilia Brönemyr

        Jobbar mycket helg nu fram till sportlovet men är ofta ledig söndagar. C har pratat om att hon gärna vill hänga med V.

  3. tiger

    Suck, tänk att det finns såna människor! Ok att undvika, men att även säga såna saker högt. Klokt att du redan valt bort dessa människor.

    Tror inte du är barnslig utan endast har barnasinnet kvar;)

    Kram och god fortsättning!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Det sorgliga är väl egentligen att det blir så himla tydligt att jag gjorde rätt val då jag helt slutade umgås med dessa. Jag menar, ibland så kan man ju sakna alla trevliga och roliga stunder men just dessa gånger så förstår jag varför jag gjorde det valet som jag gjorde.

      Tjejer är verkligen inte lätta att umgås med..

      ”så mycket falskhet… booor det här.. den man förlorar…” *trallar-högt-och-falskt*

      Hoppas allt är bra med dig T. Kom ihåg att DU är den viktigaste personen i DITT liv och att det DU känner/tycker och tänker är GALET viktigt!!! Glöm inte det. Stor kram till dig!!

  4. Lisa

    Himla tur att du var med mig och Svea när dessa människor vände när de såg sig. Jag menar: vi är ju energiGIVARE av hög rang, precis som du är för mig. 🙂 Ses snart igen? KRAM

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, när du å Svea är me kan inget gå fel 🙂 Så himla mysig dag vi hade..
      En dejt nästa vecka? Kraam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.