Tänkte bara berätta

Tänkte bara berätta

Tänkte bara berätta… att jag inte HAR något att berätta.. haha..

Det här med att blogga. Är det på väg att försvinna? Alla verkar ju hänga mest på instagram numera och många av de bloggar jag har följt (både nya och gamla) verkar mer och mer överge det här med att blogga. Varför?

Tar det för lång tid? Är det för krångligt? Ids man inte skriva? Eller vad beror det på ..??

Jag gillar instagram, men det känns ändå som att det är för mycket bilder och för lite text.. jag märker också att jag själv har blivit ÄNNU mer benägenhet att ibland ”bara” använda emojis. Det känns inte riktigt bra på nåt vis och jag undrar vad alla mina svensklärare som jag haft under åren skulle tycka om det hela? 😀

Ja, det får jag nog aldrig veta. Men i alla fall så tänkte jag mest bara säga Hej. Just nu har jag faktiskt gömt mig inne på disco-toaletten (ja, vi har en sån) för att beundra mitt hår, ta en selfie och blogga en liten trudelutt. Jobbhelgen är officiellt över och nu ska jag köra tvärs över hela stan för att krama min man som är på sitt jobb ända tills imorgon..

Att få säga Godnajt och ge någon en kram på riktigt är i alla fall roligare IRL än via bloggen.

Periodvis så möts vi bara i dörren på väg till och från jobbet men snart får vi umgås alla fyra i en hel vecka! SOM jag längtar! Ha de bra <3

2 kommentarer

  1. Maria Hällsten

    Fast jag gillar emojis, bara för att det finns dom som inte förstår ironi eller satir, lite också för att folk ska veta om man skriver saker med glimten i ögat. Det har man ju sett en del gånger, hur vissa missförstår eller tolkar fel 😀 Jag gillar bilder, ibland säger dom allt, och andra gånger, absolut ingenting 🙂 Sen blir inläggen mer luftig, med bilder, för dom som tycker att bara text, kan kännas för jobbigt. //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jo.. jag gillar ju också såna förstås 🙂 men jag märker att jag använder dem mer å mer på instagram .. hm .. gillar ju själv å läsa långa texter. Men du har alltid mycket å läsa i din blogg.. tack å lov.. 😀 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.